Show

U novoj godini i nove odluke, koliko ih se držimo?

U novoj godini i nove odluke, koliko ih se držimo?

 Najluđa noć u godini je iza nas, a sada je pred nama 2023. godina, koja je mnogima i velika prekretnica. Naime, s prestankom pušenja, početkom učenja novog jezika ili dijetom, najčešće planiramo početi upravo početkom godine, a jesu li i Brođani upravo danas s promjenama i počeli, pogledajte u prilogu SBTV-a!

Doček i proslava nove godine su prošli – ali ono što je pred nama je nova, 2023. godina. Prigodan je ovo početak za postavljanje novogodišnjih odluka – što su neki Brođani i učinili. Ipak, neki nisu uvjereni kada je u pitanju donošenje novogodišnje odluke – pogotovo kada se za takve odluke kaže da se donose u prosincu, provode u siječnju, a zaboravljaju u veljači. Zato se njima mnogi ne zamaraju. A početak godine prilika je za pogled unatrag. Zato se i javlja želja za promjenom, a na pitanje ima li smisla postavljati si novogodišnje odluke odgovorili su Brođani.

Samo, savjetuju psiholozi, zadani ciljevi moraju biti realni i ostvarivi, te u skladu s mogućnostima svakoga pojedinca kako bi ih i dostigli.

 

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija