Vijesti

Land art festival u Tematskom parku Pavletić u Malinu

Land art festival u Tematskom parku Pavletić u Malinu

 Festival se održava u predivnom okruženju sad već poznatog land art parka udruge Arteco Pavletić uz pomoć volontera iz Europe i Svijeta. Volonteri će i ovog vikenda biti u parku kako bi pomogli domaćinima oko provedbe festivala.

Festival je zamišljen kao multidisciplinarni interaktivni doživljaj koji posjetiteljima pruža prilika da i sami nauče izrađivati skulpture od prirodnih materijala (pijesak, slama, vinova loza, drvo, piljevina ...) te da sudjeluju u izradi izložaka. 

Osmišljen je i poseban program za djecu (izrada utvrda od pijeska i face painting). Za zabavu i glazbeni ugođaj će se pobrinuti sastav Poco Loco i Dominik Blaževac kao poseban gost.

Aktivnost ove udruge promiče umjetničko izražavanje kroz ekološki prihvatljive materijale te iznalaženje načina kako bi se što širi krug zainteresiranih uključio u umjetničke aktivnosti. To je prepoznato od strane agencija i tijela koja dodjeljuju sredstva iz EU fondova pa je tako ova udruga, kroz veliki broj odobrenih projekata, postala jedan od najuspješnijih primjera civilnog djelovanja u svojoj sredini.

Dođite i provedite dan na svježem zraku, u oazi zelenila, okruženi vedrim i pozitivnim ljudima, dok udišete atmosferu ispunjenu kreativnošću i dobrim raspoloženjem.

Cijena ulaznice iznosi 20 Kn a za mlađe od 10 godina ulaz je besplatan.

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija