Vijesti

Gdje parkirati luksuzni automobil u Splitu?

Gdje parkirati luksuzni automobil u Splitu?

 Split City Parking Vam nudi najpovoljniju ponudu za parkiranje u Splitu, a evo i nekoliko koraka koje možete poduzeti kako biste pronašli Vaše savršeno parkirno mjesto.

Gdje parkirati luksuzni automobil u Splitu?

Ako tražite mjesto za parkiranje svog luksuznog automobila u Splitu, svakako u obzir dolaze gradske garaže. Bilo da tražite prikladnu lokaciju ili vrhunsku sigurnost, postoji garaža savršena za Vas. 

U gradu možete parkirati na nekoliko uličnih parkinga. Jedna od opcija je parking Riva sa 100 mjesta za parkiranje. Cijena ovog parkinga je 20 kn za prvi sat te 25 kuna za svaki sat nakon. 

Zatim imate ulične parkinge u ulici Domovinskog rata, Solinska ulica, Križine, Firule, Pojišan, Poljička cesta i Preradovićevo šetalište. Cijene ovih parkinga su 5 kn za sat vremena. Ove su opcije uvijek dostupne, ali svakako o njima treba dvaput razmisliti, naročito u vrijeme sezone, visokih temperatura i velikih gradskih gužvi. 

Parking “Željeznička stanica” naplaćuje 8 kuna po satu, a dnevna karta je 120 kuna. 

Parking na otvorenom je dobar ukoliko želite niske cijene te se ne brinete o vanjskim okolnostima ili oštećenjima na Vašem autu. 

Ukoliko brinete o svom autu, pogotovo u ovim vrućim danima, želite sjesti u auto s ugodnom temperaturom, preporučljivo je parkirati svoj auto u garažama.

One su možda malo skuplja opcija, ali će Vaš auto biti na sigurnom i ugodnom mjestu. 

Postoji mnogo razloga zašto biste htjeli parkirati svoj automobil u garaži. Možda kasnite i nemate vremena tražiti mjesto na ulici. Možda živite u gusto naseljenom području i teško je pronaći parking. 

Garaže imaju mnogo kamera koje će uočiti ljude koji će Vam htjeti ogrebati Vaš luksuzni automobil. Kako ne biste morali brinuti o sigurnosti svog luksuznog automobila, parkirajte se na parkirna mjesta u koje ste 100% sigurni da su najbolja za Vaš automobil. Evo najbržeg i najboljeg rješenja!

Split City Parking garaža

Ukoliko ste zabrinuti da će Vam netko ogrepsti ili oštetiti auto, Split City Parking garaža je za Vas. S više od 300 parkirnih mjesta i 100 nadzornih kamera, možete biti sigurni da će Vaš auto biti siguran u toj garaži i ostati netaknut.

Ono što prije svega izdvaja ovu garažu od ostalih jesu njena XXL parkirna mjesta, točnije, njih 60. Sa 3,4 metra širine i preko 6 metara dužine, XXL parkirna mjesta u Split City Parking garaži time tvore savršene uvjete za parkiranje svog limenog luksuznog ljubimca!

Garaža je udaljena tek 10 minuta pješke od centra Splita, što znači da ćete biti na korak do glavnih zbivanja u Splitu, a ujedno i biti slobodni od razmišljanja o sigurnosti svog automobila. Pored garaže također možete pronaći brojne kulturne znamenitosti, autobusni i trajektni kolodvor te luku za izletničke brodice ako planirate gdje putovati s brodom.

Udaljen je samo 2 minute od mora, što njegovu poziciju čini savršenom za svakoga tko ne voli puno hodati. Razni restorani, hoteli i kafići su uz lungomare, te se možete kupati i uživati, znajući da je Vaš auto na sigurnom.  A ono najbolje je da nakon 4 sata kupanja, kad se odlučite ići doma, možete sjesti u svježi auto koji nije bio na suncu.

Ukoliko ste gladni nakon toliko aktivnosti na moru, iznad garaže se nalazi shopping centar, supermarket, drogerija, ljekarna i banka. 

Cijena njihove garaže je samo 15 kuna na sat ili 120 kuna za dnevnu kartu. Kod njih također možete kupiti i tjednu kartu od 750 kuna. 

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija