Dyaco opjevao jednu od najljepših titula života u novom singlu 'Kuma'

Veličanstvena šestorka iz Đakova u novom singlu 'Kuma', opjevala je jednu od najljepših titula u životu, kojoj se većina žena i djevojaka potajno nada, a to je 'biti kuma'.

Autor: Brodportal | Datum objave: 22.06.2022
Dyaco opjevao jednu od najljepših titula života u novom singlu 'Kuma'


 Kako sami priznaju, upravo to je ono što nedostaje na svadbenim svečanostima, a iz čega je u konačnici i nastala ova vesela pjesma 'Ideja za pjesmom je proizašla iz čiste potrebe za jednom takvom pjesmom, jer na svadbenim svečanostima pjesma za kumu, nažalost ,ne postoji. Dalje je sve bilo logičan slijed i sada možemo sve „kume“ počastiti  pjesmom na koju će one zasigurno već smisliti dobar plesni korak. 'Kuma' je vesela, poletna i ritmična pjesma koja govori o jednoj od najljepših 'titula' tokom života, a to je biti nekome kum, ili u ovome slučaju, kuma'', ispričao nam je Danijel Car.

Dečki tamburaškog sastava, Dyaco, čiji dugogodišnji rad najbolje govori o njima kao i pozitivna energija koju uspješno pjesmom sve ovo vrijeme prenose na publiku, snimili su i video spot koji vjerno prati tematiku ove glazbene priče, a za čije kadrove se pobrinuo iskusni Mario Šulina i produkcija Nova.

Kao i mnogi dosadašnji Dyacovi uradci, sigurni smo kako će vatreni ritmovi novog singla 'Kuma' čiji su tekst zajedno napisali Boris Šili i Matej Češkić, glazbu Boris Šili, a aranžman i produkciju uredio Bojan Šalamon, usrećiti mnoge a ne samo kume, ali isto tako i užariti mnoge plesne podije.

A kako sve zajedno zvuči i izgleda, te što to točno Dyaco poručuje kumama u svojoj novoj pjesmi 'Kuma', najbolje je da poslušate i pogledate sami na službenom YT kanalu Hit Recordsa.

Zadnje vijesti

Remi rukometašica Broda i Čakovca

Prometni policajci nastavljaju kontrolu prometa, najviše kazni za brzinu i alkohol...

Odjelu za patologiju i citologiju uređaj za izradu patohistoloških preparata

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva Jasna Zlokić na božićnom koncertu SBTV-a publiku vratila u neka sretna vremena

FOTO GALERIJA

Brođane na glavnom gradskom trgu zabavljale Slavonske lole

Vanna svojim vječnim hitovima zagrijala Advent iz davnina i rasplesla Brođane

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent iz davnina u Slavonskom Brodu čudesno je putovanje pričama Ivane Brlić-Mažuranić

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"