Show

Nepokolebljivi Dyaco u novoj pjesmi 'Zaključane kapije'

Nepokolebljivi Dyaco u novoj pjesmi 'Zaključane kapije'

Tamburaška ekipa Dyaco s ponosom predstavlja svoj novi singl 'Zaključane kapije' autentičnog i snažnog zvuka čiju glazbu i tekst je napisao Željko Zovko, dok je sve upakirao u aranžman i produkciju Bojan Šalaman Shalla. Ova veličanstvena šestorka sa spomenutom skladbom premijerno će nastupiti ovog vikenda na ovogodišnjim Zlatnim žicama Slavonije u Požegi.

"Pjesma 'Zaključane kapije' nosi duboku emotivnu poruku, a snimljeni spot je vizualno i umjetnički osmišljen kako bi još bolje dočarao snagu i dubinu stihova. 'Zaključane kapije' istražuje borbu protiv ogovaranja, predrasuda i neprijateljskih sila koje pokušavaju spriječiti našu slobodu izražavanja. Nadamo se da će u ovoj pjesmi mnogi pronaći inspiraciju da se suoče sa preprekama i oslobode svih okova koji ih sprječavaju da budu svoji', poručio je Danijel Car, član sastava Dyaco.

'Zaključane kapije' mješavina je strasti, buntovništva i dubokih emocija koja poziva slušatelja da zaroni u svoje najdublje misli i osjećaje svakom riječi i notom. Nova Dyacova glazbena priča ima i svoj jedinstveni vizualni identitet koji je izrežirao talentirani Mario Šulina. Sam video uradak, inspiriran je i obogaćen kadrovima kultnog filma 'Đuka Begović', čija kombinacija glazbe i kadrova, stvara nevjerojatan doživljaj za slušatelje i gledatelje. ''Moram spomenuti da smo jako zahvalni na odobrenjima za korištenje kadrova iz filma 'Đuka Begović' kao i na suradnji s različitim umjetnicima koji su pridonijeli stvaranju ovog našeg glazbenog remek-djela na koji smo jako ponosni, uključujući i Ustanovu Zagreb film i njenog ravnatelja gospodina Vinka Brešana.", istaknuo je Danijel Car 

Što nam je pripremila ekipa iz Dyaca, te kako zvuči njihova nova glazbena avantura 'Zaključane kapije', najbolje je da poslušate i pogledate sami. 

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija