"Budi uz mene" i Dyaco, kao stvoreni za prvi svadbeni ples

Da ljubav ima neiscrpne korijene inspiracije koji znaju odvesti preko granica manifestiranoj kroz glazbu, pokazuje nam novi uradak grupe Dyaco.

Autor: Brodportal | Datum objave: 03.03.2021


 Pjesma 'Budi uz mene' romantična je melodija, istovremeno protkana elementima modernog svjetskog popa, a govori o netaknutoj srži ljubavi koja itekako zna zaživjeti između dvoje ljudi.

Novi je to singl ili kako oni sami vole reći, 'domaća radinost' iz obitelji Dyaco, s albuma 'Skladište broj 7' kojim je ovoga puta bio cilj raznježiti radijske etere romantičnim notama. Ne sumnjamo u postizanje te misije jer  i sam video uradak koji ju prati, nosi usađen veliki dio onoga što je prožeto pjesmom na vizualan način, nježnim kadrovima uronjenim u more iste ljubavi.

Osim u ljubavi, ujedno su pokušali  pokazati kako ni u glazbi ne postoje granice,'Svatko tko nas vidi i čuje na pozornici, zna da Dyaco uvijek energično pristupa svakom trenutku i da prikazuje svu raskoš glazbenog talenta koju posjeduju. Ujedno nam je cilj ovom pjesmom pokazati da svaki član naše obitelji posjeduje sjajne kvalitete, stoga je autor Boris Šili otpjevao pjesmu kako bismo zajedno pokazali da glazba i ljubav ne poznaju granice te vas mogu uvijek iznenaditi.', rekao je Danijel Car iz Dyaca.

Kako bi sve bilo vjerodostojno, cijelu ljubavnu priču uokvirio je Mario Šulina pod svojom redateljskom palicom, a pažljivo birani romantični kadrovi snimljeni su u Vukovarskom dvorcu Eltz, te dijelom u vinariji Kutjevo.

Sve je ovo sjajan pokazatelj da kada je pravi motiv u pitanju, kao što je ljubav u ovom slučaju, da ono zamišljeno istim može uroditi plodom, a svaka nota ove pjesme će zasigurno pronaći svoje mjesto kod zaljubljenika romantičnih pjesama.

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

36 novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji, četiri preminule osobe od Covid-19

Ćosić: Slijedimo njegov nauk i promičemo njegove ideje na nove i mlade generacije

Od ponedjeljka popuštanje epidemioloških mjera u županiji, učenici se vraćaju u školske klupe

FOTO GALERIJA

Ana Lujić putnik na Europsko prvenstvo

Otkrivene brončane ploče s imenima Ane Titlić i Kornelije Kvesić

Više od 200 sportaša iz 14 klubova na međunarodnoj regati KKK Marsonia

Mazatori odlični organizatori Prvenstva Hrvatske u supersprint duatlonu, Dejan Radanac i Ines Jozić najbolji među Brođanima

"Pred noć u Slavonskom Brodu pod "palicom" Jozefine Birindžić