Show

Dyaco osvojio nagradu za najslušaniju pjesmu na festivalu Zlatne žice Slavonije!

Dyaco osvojio nagradu za najslušaniju pjesmu na festivalu Zlatne žice Slavonije!

 Za ekipu iz Dyaca ovo je više od same nagrade, kako i sami kažu, jer 'Najdraži se vječno pamte' nije samo pjesma, ona nosi posebnu emociju kao i posvetu i to prerano preminulom prijatelju i članu Slavenu, 'Ova nagrada za nas ima posebno emotivno značenje, posvećujemo je našem prerano preminulom članu i prijatelju Slavenu Crnojeviću, za koga je pjesma i pisana - "Kad nas spoje, mi ćemo zauvijek, Onu našu svirati", potvrdili su dečki iz Dyaca.

Kako bi 'Najdraži se vječno pamte' zvučala ovako kako zvuči i one najiskrenije emocije bile prenesene u pjesmu, zaslužni su Mislav Živković koji potpisuje glazbu, dok je zajedno s Matejom Češkićem napisao tekst, a svoj aranžerski doprinos ovoj glazbenoj priči dao je Mislav Čatić. Ovom prigodom čestitamo Dyacu na osvojenoj nagradi za najslušaniju pjesmu festivala Zlatne žice Slavonije, te im ujedno želimo još mnogo osvojenih nagrada i priznanja.

 'Veliko hvala svima Vama! Hvala dečkima od srca što su uradili ovu pjesmu, a posebno slušateljima na odabiru naše pjesme 'Najdraži se vječno pamte' za najslušaniju pjesmu festivala Zlatne žice Slavonije za koju smo osvojili nagradu', poručili su za kraj iz Dyaca.

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija