Show

U jedinstvenom ugođaju tvrđave Brođani uživali u vrhunskim slavonskim vinima

U jedinstvenom ugođaju tvrđave Brođani uživali u vrhunskim slavonskim vinima

Foto galerija

 Sinoć je u istočnim kurtinama brodske Tvrđave po prvi puta održana manifestacija „Vino u Tvrđavi Brod“ posvećena promociji domaćih vinara. Tako su svi posjetitelji ove manifestacije imali priliku degustirati veliki broj vrhunskih vina s područja cijele regije Slavonije, ali i sudjelovati u vrijednim nagradnim igrama.

Uvod u događanje bilo je održavanje dvije vinske radionice koje su u popodnevnim satima održane u Kapelanovom stanu. Osim toga, u organizaciji Turističke zajednice, ovaj događaj iskorišten je i za promoviranje novog spota kojim se promoviraju turistički sadržaji područja Slavonski Brod-Posavina.

Idejni začetnici manifestacije „Vino u Tvrđavi Brod“ su Dino Klem i Dalibor Velički, brodski somelijeri, a održana je pod pokroviteljstvom Grada Slavonskog Broda, Turističke zajednice područja Slavonski Brod-Posavina te Trgovačkog društva „Komunalac. Manifestaciju „Vino u Tvrđavi Brod“ svečano je otvorila zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača koja je tom prilikom svim posjetiteljima poželjela dobar provod te da ovaj događaj postane tradicija u Slavonskom Brodu.

izvor: slavonski-brod.hr

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija