Show

Kako odabrati najbolju kladionicu?

Kako odabrati najbolju kladionicu?

 Koja hrvatska sportska kladionica je najbolja? Odgovor na to pitanje različit je za svakog igrača, a ponajviše ovisi o sportu na koji se želite kladiti. Ipak, kada se radi o odabiru sportske kladionice na koju ćete se registrirati, postoje neki kriteriji koje bi svakako trebali uzeti u obzir i neke stvari koje nikako ne smijete zanemariti.

Sigurnost 

Iako je izbor najbolje kladionice stvar osobnih preferenci neki kriteriji bi ipak trebali biti ispunjeni za koju god kladionicu se odlučili. Kako je kod klađenja u pitanju igranje za pravi novac, kladionica za koju se odlučite trebala bi biti regulirana i posjedovati određene licence kojima se osigurava ne samo sigurnost vaših osobnih i kartičnih podataka već su ovakve licence i jamstvo da će vaši dobici biti uredno isplaćeni. 

U Hrvatskoj je za izdavanje ovakvih dozvola odgovorno Ministarstvo financija, a podaci o licenciranju mogu se pronaći na web stranicama kladionice.

Ponuda i bonusi 

Hrvatski igrači na raspolaganju danas imaju širok izbor kladionica pa je jedan od prvih kriterija koje trebate razmotriti prilikom odabira među mnoštvo prisutnih kladionica, ponuda. 

Iako se možda na prvi pogled čini kako sve kladionice imaju jednaku ponudu, istina je da većina kladionica nudi samo događaje koji su igračima najprivlačniji za klađenje i fokusira se na popularne sportove kao što su nogomet, košarka i rukomet, dok one bolje u svojoj ponudi nude i puno neobičnije prilike za klađenje kao što su esportovi, rezultati izbora i slično. 

Na web stranicama kladionica rezultati se mogu pratiti u stvarnom vremenu, a neke kladionice, kao što je i Premier kladionica, igračima omogućavaju i klađenje uživo. 

Bonusi su jedan od najbitnijih kriterija igrača kada se radi o izboru kladionice, a dolaze u raznim oblicima i različitom rasponu iznosa. Kladiona Supersport tako svojim novoregistriranim igračima nudi do 500 kuna bonusa za nove igrače. 

Metode uplate i isplate

Kladionice danas pokušavaju maksimalno izaći u susret svojim igračima, međutim metode i mogućnosti uplate i isplate se razlikuju ovisno o priređivaču. 

Većina kladionica među opcijama ima tradicionalne načine uplate i isplate poput različitih vrsta kartica, Aircasha, Skrilla ili bonovima, dok su one koje malo više prate trendove među svoje opcije uvele i plaćanje kriptovalutama i ostalim modernim metodama.

Stil igre

Kako smo već napomenuli odabir najbolje kladionice uvelike ovisi o samom igraču. Iako o visini dobitka veliku ulogu igra i sama kladionica, svaki igrač ima svoje preference i svoj stil igre, kao i tehnike klađenja. 

Iako je ovdje i dalje riječ o igrama na sreću, sportsko klađenje ipak zahtijeva malo veće znanje i analizu od samog iščekivanja sreće nakon uplate listića. Ukoliko niste toliko iskusni i ne troši vam se previše vremena na analizu i statističko praćenje određenog sporta, postoje razne internetske stranice koje rade to umjesto vas, pa prije posjete nekoj od kladionica prognoze ovakvih stranica mogu biti od velike pomoći. 

Zajedno sa pojavom sve većeg broja kladionica tipovi su također postali vrlo česta pojava. Ukoliko se odlučite pratiti savjete neke od ovog tipa stranica provjerite njihovu pouzdanost i uspješnost s prethodnim korisnicima. 

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija