Vijesti

Interventni policajac Krešimir Šimić trčao 24 sata u Veroni u sastavu hrvatske reprezentacije

Interventni policajac Krešimir Šimić trčao 24 sata u Veroni u sastavu hrvatske reprezentacije

 Tako je i ove godine uručio pohvalnicu policijskom službeniku Krešimiru Šimiću za promicanje sportskih aktivnosti i sudjelovanje na 24-satnom trčanju na Europskom prvenstvu u Veroni u sastavu hrvatske reprezentacije.

Krešimir je pripadnik Interventne jedinice policije Slavonski Brod, koji je sudjelovanjem u muškoj kategoriji hrvatske reprezentacije, na ovoj iznimno iscrpljujućoj i najzahtjevnijoj trkačkoj disciplini „branio“ boje svoje domovine Hrvatske, tako i boje Ministarstva unutarnjih poslova Policijske uprave brodsko-posavske. 

Utrka je započela  17. rujna 2022. godine, u 10 sati, a završila sutradan u 10 sati. Trčalo se kružno oko atletskog stadiona. Krešimir je za 24 sata istrčao preko 200 kilometara čime je kako sam kaže dotaknuo trkački san. 

„Ovo je nešto posebno. Utrka je jako zahtjevna i teška utrka u kojoj morate dati i posljednji atom svoje snage kako fizičke tako i psihičke. Trčanje po danu je bio gušt i uživanje, ali noć je bila druga priča, jer tijelu je noć prirodno vrijeme za spavanje i to je posebnost ove utrke koja svjedoči koliko je ustvari čovjek izdržljivo biće“, rekao je Krešimir.

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija