Eko etno salaš Savus dobitnik nagrade Simply the best u kategoriji novi projekt u turizmu

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije izvijestila je da je Eko etno salaš Savus dobitnik nacionalne godišnje nagrade Simply the Best u kategoriji novi projekt u turizmu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 14.11.2019
Eko etno salaš Savus dobitnik nagrade Simply the best u kategoriji novi projekt u turizmu


 Ovu nagradu, za kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije, tradicionalno dodjeljuju UHPA - Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia. Nagradu je  primio Ivan Bogović, vlasnik Eko etno salaša Savus.

Nagrada je  uručena u četvrtak, 14.11. 2019.  na prigodnoj svečanosti koja se u okviru 21. poslovno turističke burze PUT održala u hotelu Labineca u Gradacu.

Tom prigodom su  na 21. Međunarodnoj poslovnoj burzi su sudjelovali Ivan Bogović – član Turističkog vijeća TZ Brodsko – posavske županije i član Sabora HTZ-a i Ružica Vidaković , direktorica ureda Turističke zajednice Brodsko–posavske županije. Ujedno je ovo bila i prilika za sudjelovanje i promociju naše županije na poslovnoj radionici Workshop B2B budući su sudionici burze predstavnici mnogobrojnih agencija i djelatnici iz turističkog sektora. 

Prijavljeno je 80 turističkih subjekata, odnosno oko 160 osoba za sudjelovanje na workshopu. Turistička zajednica Brodsko–posavske županije će također aktivno sudjelovati u WORKSHOP B2B sa novim izdanjima tematskih kataloga pod nazivom “Udahni, okusi, doživi…..“(aktivni turizam, boravak u prirodi i eno gastro ponuda naše žuapanije), ali i karte projekta Slavonia Bike koje je zajedno s Brodsko–posavskom županijom realizirano putem projekta Slavonia Bike uz potporu Ministarstva turizma.  

Zadnje vijesti

Više od stotinu ugostiteljskih objekata iz 11 županija sudjeluje u Danima Okusa hrvatske tradicije

Prošli tjedan 33 prometne nesreće s dvije teže i 15 lakše ozlijeđenih osoba

31-godišnjakinja osumnjičena za počinjenje šest kaznenih djela krađe

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO / FOTO

Krešine riječi "kroz voljeni grad geslo ljubavi buja" zaživjele na 13. memorijalu "Ostat ću mlad"

FOTO GALERIJA

Teku završni infrastrukturni radovi na izgradnji Kuće Tambure

Novih 9,4 milijuna kuna iz programa ruralnog razvoja za ulaganje u tovno govedarstvo u Slavoniji

11. Kongres pilinara jugoistočne Europe ponovno u Slavonskom Brodu

Svečano otvoren novi vrtić u Sibinju

Obilježen Europski tjedan mobilnosti