Vijesti

REOPENING: 'Petar Pan' zasjao u novom ruhu i poziva svu djecu na proslave, igru i zabavu

REOPENING:  'Petar Pan' zasjao u novom ruhu i poziva svu djecu na proslave, igru i zabavu

Foto galerija

Igraonica i rođendaonica 'Petar Pan' u Mesićevoj 28, u staroj jezgri Slavonskog Broda, ponovno je otvorila svoja vrata nakon proširenja prostora i uvođenja novih zabavnih sadržaja za svu djecu! Mjesto je to zabave i pozitivne energije, u kojemu proslave dječjih rođendana ostaju nezaboravne, u kojemu su djeca sigurna i bezbrižna. 

Rođendaonica 'Petar Pan' je danas dio grupacije 'Noleri' koja u Slavonskom Brodu već ima jednu dječju igraonicu i rođendaonicu, a u planu im je još jedna. Vlasnica Kristina Pemper, preuzela je 'Petra Pana' od prijašnjih vlasnika koji su otvorili rođendaonicu u svibnju 2023. godine.

"Bila je zaista prekrasna ali je nedostajalo prostora pa smo nakon preuzimanja odlučili isti proširiti uklanjanjem postojećeg šanka i tako smo dobili mjesta za dodatne sadržaje", kaže Kristina predstavljajući Brod portalu novouređenu igaonicu i rođendaonicu, koja je namijenjena djeci svih uzrasta. "Djeca mlađa od tri godine ostaju u igraonici uz njihove roditelje, a starija pak mogu biti i bez pratnji majki ili očeva, uz naše animatore koji se brinu za njihovu sigurnost dok se igraju. Gornje dobne granice nema, naša su igrala prilagođena svoj djeci" , napominje Kristina.

"U jednom dijelu igraonice se nalazi 3D labirint suvremeno opremljen, omeđen mrežama i bogat raznim zabavnim sadržajima posebno zanimljiv predškolskom uzrastu. U okviru labirinta je 'puž tobogan' i valoviti dupli tobogan do kojih se dolazi iz više razina s različitim preprekama, a koji potiče motoriku kod djece, razvija kreativnost i potiče maštu. Tu su i 'vulkan piramida', vrtuljak i vrlo kreativan bazen s lopticama i ljuljačkama posebno zanimljiv najmanjem uzrastu.  Imamo i edukativne didatktičke elemente i sve je 'soft play', mekano i zaštićeno  da se djeca ni na što ne mogu ozlijediti. Na stropu je disco kugla za poseban ugođaj plesa i karaoke za dječju omiljenu zabavu i smijeh koji ćemo također organizirati", kaže Kristina. 
 
Druga cjelina, prostor od 15 kvadrata je detaljno osmišljen i pripremljen za fotografiranja. To je prostor s 5 malih stolova i 20 malih stolica oslikan prekrasnim motivima iz svijeta bajke Petra Pana. Prostor je detaljno nadopunjen zanimljivim ukrasima, balonima, raznom drugom dekoracijom i svime što dječji rođendan čini posebno svečanim. "Imat ćemo i mogućnost organizacije rođendanskih proslava i uz ponudu hrane i sokova u suradnji s ugostiteljskim objektima, uz dakako i mogućnost da roditelji donesu i sami svoju hranu. Osim proslave dječjih rođendana imat ćemo  i dnevne igraonice, počet ćemo s prijepodnevim programom od 9 do 12 sati, (radnim danima i subotom), kada će djeca moći dolaziti i ostajati na igri. Imamo četvero mladih animatora, uz njih i maskotu, kao i osobu koja će djeci raditi danas vrlo popularan 'face painting'", ističe Kristina. 
 
 
Zadržali su naziv rođendaonice 'Petar Pan' jer je, kaže, sama po sebi bila tematski oslikana i opremljena likovima iz svijeta Petra Pana, a u prošireni prostor još su postavili  nekoliko elemenata poput brodića, prikaza borbe Petra Pana s gusarima, džungle i slično. 
 
Radno vrijeme rođendaonice je po dogovoru, ovisno o terminima rođendana i po zahtjevima roditelja,  radit će i vikendom, kada i je najveća potražnja za rođendanskim proslavama.
 
"Sve naše pakete  s cijenama usluga možete pronaći preko naše web stranice   i društvenih mreža. Dobrodošli su svi, radujemo se svakom djetetu jer, njima je ovo i namijenjeno, a roditelji mogu imati puno povjerenje da su im djeca sigurna uz naše animatore",  poručuje Kristina Pemper. 
 

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija