Vijesti

Krenule prijave za volontersku akciju "72 sata bez kompromisa"

 “72 sata bez kompromisa” međunarodni je volonterski projekt koji animira mlade i promiče solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo. Projekt se provodi u devet europskih zemalja, Hrvatska je deseta zemlja u Europi koja je prepoznala vrijednosti projekta.

2020. godine po sedmi put organizira se volonterski projekt u Hrvatskoj, a ujedinit će snage mladih iz Dubrovnika, Karlovca, Krka, Križevaca, Metkovića, Osijeka, Sinja, Siska, Slavonskog Broda, Splita, Suhopolja, Zadra i Zagreba tijekom tri dana od 15. do 18. listopada 2020.

U Slavonskom Brodu projekt se organizira već treću godinu, a želja nam je pružiti mladima prigodu da pokažu svoju plemenitost i želju da budu društveno korisni na dobro pojedinca, udruge i ustanove koje trebaju našu pomoć. Stoga je ove godine omogućeno sudjelovanje svim srednjoškolcima, mladima, studentima i radničkoj mladeži od 15 do 35 godina, koji se prijaviti mogu pojedinačno, u paru ili grupi (do 5 članova) već danas na službenoj stranici 72 sata ili linku.

S obzirom na novonastalu situaciju s pandemijom Covid-a 19, ove godine svim volonterima i korisnicima obećavamo pridržavanje svim epidemioloških uputa te uputa Stožera i održavanje akcija u skladu s istime.

 

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija