Akcija izbora najljepših izloga u božićno-novogodišnjem ozračju
Akcija izbora najljepših izloga u božićno-novogodišnjem ozračju
Turistička zajednica grada Slavonskog Broda i ove godine u mjesecu prosincu provest će tradicionalnu akciju izbora najljepše uređenih izloga u gradu u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana.

 Sa tim u vezi gradska TZ poziva sve vlasnike trgovačkih i ostalih radnji da daju svoj doprinos blagdanskom ugođaju prigodnim uređenjem izloga. Iz gradske TZ zamolba prema građanima da ukoliko imaju saznanja o lijepo uređenim izlozima da o tomu izvijeste prosudbenu komisiju posredstvom Turističke zajednice, na telefon broj 035/ 203-696, svaki dan od 10 do 17 sati, ali najkasnije do petka 13.prosinca. Prosudbenu komisija, koja će obići i razgledati sve predložene izloge te potom izabrati najljepše uređene gradske izloge u blagdansko vrijeme,  uz predstavnike Turističke zajednice činit će i predstavnici županijske Gospodarske i Obrtničke komore.

Svečanost proglašenja najljepših gradskih izloga bit će upriličena na gradskom Korzu 27.prosinca tijekom koncerta Cecilije, a u okviru programa „Advent iz davnina“.