Pogled iz klupe Komentar

Slatka tajna

Pogled iz klupe Komentar

Upute za ostat' čovjekom

Pogled iz klupe Komentar

O vremenu i nevremenu

Odijelo čini čovjeka

Odijelo čini čovjeka

Objava: Danijel Ambrozić | Datum objave: 05.03.2013

Dobar dan još jednom svima, uz poseban pozdrav odjevenima, a još više poseban pozdrav trenutno golima. Jer baš oni upravo čine za većinu poželjne radnje  - možda vode ljubav, možda upražnjavaju samo seks, a možda kopaju po kontejnerima radi večere. Kako su mi čitav život govorili da odijelo čini čovjeka, sve mi se čini da ovi posebno spomenuti baš i nisu ljudi.
A sada - spektakl

A sada - spektakl

Objava: Danijel Ambrozić | Datum objave: 20.02.2013

Ne znam sjećate li se krilatice „A sada - spektakl“ i popularne emisije „Top lista nadrealista“ što je prije 20-ak godina okupljala i staro i mlađe pred TV-om. Bilo je to vrijeme kada je humor, iako crn, bio smiješan. Danas živimo doba u kojem smo mi sami glumci humoristične serije koja očito mnogo zabavlja ljude na vlasti. „Oni gore“, kako ih voli zvati narod koji im je vlast i predao, u posljednje vrijeme ubrzano svojim odlukama raspiruju sveukupnu tragikomičnu atmosferu, i sve se otvorenije smiju narodu u lice. Narod je dakako bijesan (i paradoksalno statičan), ali prije nego se povuku neki potezi usmjereni prema vladajućim strukturama te počnu davati reakcije od strane uzdrmanog naroda, treba duboko udahnuti i razmisliti o nekim stvarima koje ćemo činiti u narednom periodu.
Novi početak

Novi početak

Objava: Danijel Ambrozić | Datum objave: 16.02.2013

Lijep pozdrav Zemljanima, onim nemoćnim i skrušenim bićima koja nekim čudom još uvijek opstaju na planetu, lijep pozdrav posebice mojim Brođanima od strane sina odmetnutog na početku studija u drugom gradu, lijep pozdrav svima koji će čitati ovu kolumnu. S njom ću definitivno imati izvjesnih problema - kako ne ponavljati teme koje spominjem već godinama na blogu i u tekućoj kolumni i kako uz to što manje spominjati politiku?
UČITAJ JOŠ VIJESTI
Zadnje vijesti

Od ponedjeljka popuštanje epidemioloških mjera u županiji, učenici se vraćaju u školske klupe

Stručni studij Drvne tehnologije upisuje drugu generaciju studenata u Vinkovcima

Kako je baka Manda proslavila stoti rođendan!

Rođen Franjo Tuđman

Tri od četiri osobe razmišljaju o prekvalifikaciji, uglavnom u smjeru informacijskih tehnologija

FOTO GALERIJA

Ana Lujić putnik na Europsko prvenstvo

Otkrivene brončane ploče s imenima Ane Titlić i Kornelije Kvesić

Više od 200 sportaša iz 14 klubova na međunarodnoj regati KKK Marsonia

Mazatori odlični organizatori Prvenstva Hrvatske u supersprint duatlonu, Dejan Radanac i Ines Jozić najbolji među Brođanima

"Pred noć u Slavonskom Brodu pod "palicom" Jozefine Birindžić