Župan Marušić ugostio brodsku kanuisticu Vanesu Tot

Vanesu Tot, brodsku kanuisticu Kajak-kanu kluba "Marsonija", njenog trenera Igora Krajinu te člana Upravnog odbora Kajak-kanu kluba "Marsonia" Borisa Hrečkovskog, zbog izvanrednih sportskih postignuća ugostio je danas župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić.

Autor: Brodportal | Datum objave: 29.08.2022
Župan  Marušić ugostio brodsku kanuisticu Vanesu Tot


Vanesa Tot je na Europskom prvenstvu u kajaku i kanuu na mirnim vodama održanom u Münchenu u kolovozu ove godine,  osvojila  dvije  brončane medalje u kanuu jednokleku. Na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, uz broncu osvojenoj u utrci na 500 metara u kanuu jednokleku, Vanesa je isti uspjeh ponovila i  u sprinterskoj utrci na  200 metara te se okitila drugom brončanom medaljom. Podsjetimo kako je Vanesa,  nakon ispunjene olimpijske norme, po  prvi puta u povijesti Olimpijskih igara, nastupila kao hrvatska kanuistica u ovom natjecanju održanom u Tokyu 2020. godine.
 
"Ovo je rezultat napornog rada koje sam u zadnjih sedam, osam godina uložila zajedno s mojim trenerom, našim savezom i svima koji su nam pomogli"- kazala je, u ovoj prigodi, 23-godišnja Brođanka.
 
Župan Marušić je Vanesi i njezinu timu uputio iskrene čestitke i zahvalu na promicanju sporta, svojega grada, Brodsko-posavske županije, ali i Hrvatske u cjelini. Dodao je kako je velika čast imati prvu i jedinu kanuisticu iz Slavonskoga Broda koja ostvaruje ovakve prestižne rezultate.
 
Čestitajući Vanesi i njenom timu na na europskim brončanim medaljama i do sada postignutim uspjesima, župan Danijel Marušić poželio im je puno uspjeha u daljnjem radu  i daljnjim pripremama za natjecanja u ovoj sportskoj disciplini.  Također, župan Marušić Vanesi je obećao i značajnu financijsku potporu koja će joj olakšati pripreme za nastupajuća natjecanja.

Zadnje vijesti

Uspješan vikend za atletičare Marsonije

Advent iz davnina u Slavonskom Brodu čudesno je putovanje pričama Ivane Brlić-Mažuranić

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

FOTO GALERIJA

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

Upaljena prva adventska svijeća, započeo program ovogodišnjeg Adventa iz davnina

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježen i u Slavonskom Brodu

25. Katarinski sajam Sadržajno bogat, raznovrstan, za svakog ponešto