Vijesti

Završen projekt energetske obnove zgrade Kirurgije brodske bolnice

Završen projekt energetske obnove zgrade Kirurgije brodske bolnice

 Konferencijom za novinare i medije danas je i službeno završen projekt energetske obnove zgrade Kirurgije slavonskobrodske Opće bolnice "Dr. Josip Benčević". O projektu i dobrobitima završetkom projekta za pacijente i zdravstveno osoblje brodske Opće bolnice više su rekli Branko Sabo, koordinator projekta, i dr. Boris Hrečkovski, zamjenik ravnatelja brodske Opće bolnice.

-Ukupan iznos investicije je 11 milijuna kuna, uz sudjelovanje Ministarstva regionalnog razvoja iz Fonda Europske unije sa 6,5 milijuna kuna te 4,5 milijuna kuna od strane Županije brodsko-posavske. Vjerujemo da će djelatnici bolnice i sami korisnici imati priliku za bolje uvjete rada i korištenja bolničkih usluga. Ovim objavljemo javnosti završetak ovoga projekta, koji je jedan od najvećih unutar ove bolnice što se tiče energetske obnove. Dakako, na tome nećemo stati, pred nama je sedmogodišnje razdoblje za nove projekte-rekao je koordinator projekta Branko Sabo.

-Evo, stigao je ovaj dugoočekivani dan da se završilo s rekonstrukcijom zgrade Kirurgije, Interne i Intenzivne jedinice. Zgrada je funkcionalna, sposobna, komplet opremljena. Imala je ozbiljne nedostatke ali smo to uspjeli riješiti, ova primopredaja nam je bitna zato što nakon nje slijedi daljnji niz projekata koji su čekali da se obavi ova primopredaja, zeleno svjetlo da krenemo u nove projekte-kazao je dr.Boris Hrečkovski, zamjenik ravnatelja brodske Opće bolnice.  

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija