Vikom i galamom uznemiravao prolaznike, očitana koncentracija alkohola od 3,46 promila

Dana 1. svibnja, oko 19 sati, na području Općine Podcrkavlje, u blizini autobusne stanice, 52-godišnjak je narušavao javni red i mir vikom i galamom, što je uznemiravalo prolaznike.

Autor: Brodportal | Datum objave: 03.05.2021
Vikom i galamom uznemiravao prolaznike, očitana koncentracija alkohola od 3,46 promila


 Policijski službenici su 52-godišnjaka uhitili. Isti kod sebe nije imao osobnu iskaznicu. Alkotestom je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 3,46 promila. Na mjestu događaja su intervenirali i pripadnici Hitne medicinske pomoći, koji su utvrdili da isti nema ozljeda, no zbog visokog stupnja alkoholiziranosti nije sposoban za zadržavanje u policiji, te je prevezen i zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici protiv 52-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici.

SUKOBILI SE VERBALNO I FIZIČKI

Na području Općine Cernik, dana 1. svibnja, u 22.40 sati, 27-godišnjak je narušavao javni red i mir, udarivši 21-godišnjaka, koji je potom pozvao oca. U 23.15 sati stigao je 47-godišnjak, koji je fizički nasrnuo na 27-godišnjaka udarivši ga drvenom granom, te su se njih dvojica međusobno verbalno i fizički sukobili. Policijski službenici su u organizmu 27-godišnjaka očitali koncentraciju alkohola od 1,60 promila. Svim sudionicima događaja pružena je liječnička pomoć, te su kod 27-godišnjaka ozljede okvalificirane kao lakše, dok kod 21-godišnjaka i 47-godišnjaka ozljede nisu okvalificirane. Policijski službenici protiv 27-godišnjaka i 47-godišnjaka podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

POLICAJCI PRIVELI 30-GODIŠNJAKA 

U Slavonskom Brodu, na Trgu hrvatskih branitelja, dana 2. svibnja, u 23.30 sati, 30-godišnjak je narušavao javni red i mir, na način da je vikao i galamio, te rukama udarao po vanjskom uslužnom pultu restorana brze prehrane. Policijski službenici su istoga ubrzo pronašli i zaustavili u Palmotićevoj ulici, kojom prilikom je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola. Alkotestom je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 2,03 promila, te je isključen iz prometa i zadržan u policiji na otriježnjenju. Policijski službenici protiv 30-godišnjaka podnose optužne prijedloge Općinskom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

 

Zadnje vijesti

Izgredi na utakmici Dinamo-Crvena Zvezda

Poraz Marsonije od Vuteks Sloge u zadnjoj minuti utakmice

Omladinac iz Gornje Vrbe potvrdio naslov prvaka u MŽNL

FOTO GALERIJA

Ana Lujić putnik na Europsko prvenstvo

Otkrivene brončane ploče s imenima Ane Titlić i Kornelije Kvesić

Više od 200 sportaša iz 14 klubova na međunarodnoj regati KKK Marsonia

Mazatori odlični organizatori Prvenstva Hrvatske u supersprint duatlonu, Dejan Radanac i Ines Jozić najbolji među Brođanima

"Pred noć u Slavonskom Brodu pod "palicom" Jozefine Birindžić