Vijesti

Video iz Brodsko–posavske županije osvojio treće mjesto u projektu moja.hr

Video iz Brodsko–posavske županije osvojio treće mjesto u projektu moja.hr

 Mladi i kreativni ljudi iz 20 županija i grada Zagreba natjecali su se u jednominutnim filmovima  a zadatak je bio iskazati osjećaj emotivne vezanosti uz sredinu u kojoj žive. Projekt Večernjeg lista i HRT-a pod nazivom „Moja hr“ , a koji je i ove godine podržan od strane Ministarstva turizma i sporta te Hrvatske turističke zajednice pridružila se i Turistička zajednica Brodsko–posavske županije. 

Ovaj multimedijalni projekt zamišljen kao natjecanje mladih kreativaca u iskazivanju pripadnosti i privrženosti županijama u kojima žive, u obliku jednominutnog videa. 

Prezentacija svih projekata održana je ove godine 25. lipnja u Vinkovcima. 

U jakoj konkurenciji video Brodsko–posavske županije ekipa koju je angažirala Turističke zajednice Brodsko-posavske županije je osvojila je treće mjesto. 

Cilj ovoga projekta je ponajprije poziv ljudima da dođu kod nas i sve to sami dožive!

Prvo mjesto je osvojila ekipa iz Istarske županije, a drugo Grad Zagreb. 

Nagrade je uručila ministrica turizma i sporta gospođa Nikolina Brnjac.  

TZ Brodsko–posavske županije je angažirala ekipu u kojoj su sudjelovati Tomislav Zirdum i Martina Jelinić. Oni su svoju županiju prikazali kako je vide članovi plesne skupine hip-hop skupine „Sinovi“ koje vodi plesač i koreograf Tomislav Zirdum. 

Od ožujka kada je TZ Brodsko–posavske županije krenula sa realizacijom projekta i jednominutnog videa proveli smo niz promocijskih aktivnosti; reportaže na HRT-u Dobro jutro Hrvatska, objave u printu – duplerica u Večernjem listu i Online objave na micrositeu moja hr.  

U žiriju za ocjenu su bili savjetnica u kabinetu ministrice turizma i sporta Petra Mlačak Rosić, direktorica sektora za promociju HTZ-a Martina Srnec, profesor odnosa s javnošću i komunikacijski stručnjak Božo Skoko, kreativni direktor tvrtke i suvlasnik agencije Bruketa &Žinić&Gray Davor Bruketa, novinarka Večernjg lista Radmila Kovačević, dobitnik triju Zlatnih arena za montažu Hrvoje Mišić i autor projekta moja.hr , scenarist Alen Đurica.

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija