VIDEO 5. Sajam vjenčanja nadmašio očekivanja i ponudio brojna iznenađenja

Nakon godinu dana pauze u Novu Gradišku vratio se Sajam vjenčanja i to ovaj put u svom petom izdanju. Na sajmu je izlagalo 70-ak izlagača, a ponuda za mladence nikada nije bila bogatija. Sajam je obilježio odličan program i iznenađenja.

Autor: Brodportal | Datum objave: 01.11.2021


 Nova Gradiška je tako peti puta na jedan dan postala centar vjenčanja, najbolje mjesto gdje su budući mladenci  mogli pronaći sve što im je potrebno za najvažniji dan u životu, dan njihovog vjenčanja. Odlična je ovo bila i prilika malim poduzetnicima i obrtnicima koji su dobili priliku prezentirati svoje proizvode i usluge. Brojni posjetitelji uživali su u bogatoj ponudi sajma vjenčane mode i dizajnerskih kuća, cvjećara i slastičara, fotografa, organizatora vjenčanja te ostalih sudionika iz vjenčane industrije.

Organizator je ponovo bila poduzetnica Ljiljana Šoch, vlasnice Exclusive events i Salona vjenčanica Exclusive iz Nove Gradiške u partnerstvu s Obrtničkom komorom Nove Gradiške i podršku Turističke zajednice Grada Nova Gradiška i samog Grada Nova Gradiška.

Sajam se, nakon jednogodišnje stanke zbog pandemije, ove godine ipak održao u glamuroznom i modernom velikom grijanom šatoru na središnjem gradskom trgu na površini od preko 1200 metara kvadratnih.

Sajam je otvorio svoja vrata u prijepodnevnim satima i to glazbeno scenskim programom Plesnog studija Marine Mihelčić, efektima i modnim revijama, dok je večernji dio sajma bio rezerviran za svečanu gala modnu reviju na kojoj su oduševili Swingersi.

Kako je bilo ove godine pogledajte u video prilogu SBTV-a i u fotogaleriji.

Zadnje vijesti

Remi rukometašica Broda i Čakovca

Prometni policajci nastavljaju kontrolu prometa, najviše kazni za brzinu i alkohol...

Odjelu za patologiju i citologiju uređaj za izradu patohistoloških preparata

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva Jasna Zlokić na božićnom koncertu SBTV-a publiku vratila u neka sretna vremena

FOTO GALERIJA

Brođane na glavnom gradskom trgu zabavljale Slavonske lole

Vanna svojim vječnim hitovima zagrijala Advent iz davnina i rasplesla Brođane

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent iz davnina u Slavonskom Brodu čudesno je putovanje pričama Ivane Brlić-Mažuranić

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"