Show

VIDEO 5. Sajam vjenčanja nadmašio očekivanja i ponudio brojna iznenađenja

Foto galerija

 Nova Gradiška je tako peti puta na jedan dan postala centar vjenčanja, najbolje mjesto gdje su budući mladenci  mogli pronaći sve što im je potrebno za najvažniji dan u životu, dan njihovog vjenčanja. Odlična je ovo bila i prilika malim poduzetnicima i obrtnicima koji su dobili priliku prezentirati svoje proizvode i usluge. Brojni posjetitelji uživali su u bogatoj ponudi sajma vjenčane mode i dizajnerskih kuća, cvjećara i slastičara, fotografa, organizatora vjenčanja te ostalih sudionika iz vjenčane industrije.

Organizator je ponovo bila poduzetnica Ljiljana Šoch, vlasnice Exclusive events i Salona vjenčanica Exclusive iz Nove Gradiške u partnerstvu s Obrtničkom komorom Nove Gradiške i podršku Turističke zajednice Grada Nova Gradiška i samog Grada Nova Gradiška.

Sajam se, nakon jednogodišnje stanke zbog pandemije, ove godine ipak održao u glamuroznom i modernom velikom grijanom šatoru na središnjem gradskom trgu na površini od preko 1200 metara kvadratnih.

Sajam je otvorio svoja vrata u prijepodnevnim satima i to glazbeno scenskim programom Plesnog studija Marine Mihelčić, efektima i modnim revijama, dok je večernji dio sajma bio rezerviran za svečanu gala modnu reviju na kojoj su oduševili Swingersi.

Kako je bilo ove godine pogledajte u video prilogu SBTV-a i u fotogaleriji.

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija