Važna pobjeda odbojkaša Marsonije protiv Zadra

Nakon svih jakih klubova koje su imali u drugom dijelu sezone pred odbojkašima Marsonije napokon je došao protivnik po mjeri.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 18.02.2021


 Naime, u unaprijed odigranoj utakmici iz 19. kola Superlige Brođani su na Vijušu ugostili Zadar kojeg su u prvom dijelu sezone s 3:2 pobijedili na njegovom parketu. Sada su igrači trenera Lubine bili još uvjerljiviji te su Zadrane dobili s 3:0 za svoju drugu pobjedu nad njima. Međutim, nije bilo lagano iz razloga što su 2 od 3 seta Brođani dobli na razliku. Tako je u prvom bilo 25:23, u drugom 25:17, a u trećem 30:28. Samo dan ranije Zadrani su igrali u Sisku jednako važnu utakmicu u kojoj su nakon 5 setova s 3:2 dobili domaćina. Očito se ekipe trenera Marina Masnića u tako kratkom vremenu nije uspjela regenerirati što je za Brođane bila olakotna okolnost koju su iskoristili za svoju 4. pobjedu u ovoj sezoni. Prvo ime kod odbojkaša Marsonije bio je kapetan Josip Budim koji je kad se lomio rezultat u ključnim trenucima donio poene za važnu pobjedu protiv Zadra.

Više u prilogu SBTV-a!

Zadnje vijesti

Od ponedjeljka popuštanje epidemioloških mjera u županiji, učenici se vraćaju u školske klupe

FOTO GALERIJA

Ana Lujić putnik na Europsko prvenstvo

Otkrivene brončane ploče s imenima Ane Titlić i Kornelije Kvesić

Više od 200 sportaša iz 14 klubova na međunarodnoj regati KKK Marsonia

Mazatori odlični organizatori Prvenstva Hrvatske u supersprint duatlonu, Dejan Radanac i Ines Jozić najbolji među Brođanima

"Pred noć u Slavonskom Brodu pod "palicom" Jozefine Birindžić