Show

Valentina Jackiv nova je Miss Brodsko-posavske županije!

Valentina Jackiv nova je Miss Brodsko-posavske županije!

 "Nisam očekivala pobjedu, presretna sam, ovo je veliki uspjeh za mene, jer sam se oduvijek željela baviti modelingom ali nisam imala prilike. Nadam se da ću ju sada dobiti", kazala je Valentina nakon proglašenja. 

Prva pratilja je Matea Andrijanić iz Ruščice, a druga pratilja Ena Letica iz Slavonskog Broda.

Krunu je novoj miss Brodsko-posavske županije predala Osječanka Lucija Radolović, Miss Slavonije  2016. odnosno prošlogodišnja prva pratilja Miss Hrvatske. Inače, od ove godine regionali izbori održavaju se po svim hrvatskim županijama, a ne više po regijama. "Završne pripreme za samo finale MIss Hrvatske za Miss svijeta, svih djevojaka koje su izabrane po svojim županijama, ove godine će biti u Vinkovcima, u vrijeme Vinkovačkih jeseni", najavila je Iva Loparić Kontek, direktorica županijskih izbora u direkciji Miss Hrvatske za Miss svijeta.

Regionalni izbor u Slavonskom Brodu već 26 godina organizira Brodsko udruženje mladih i najmlađih (BUMN). "Trudimo se raditi naše programe u clju zabave, glazbe, ljepote i okupljanja mladih i svih onih koji u Slavonskom Brodu djeluju u društvenom životu i, evo, uspjevamo i nastavljamo dalje", rekao je Goran Gavranić, predsjednik BUMN-a.

U gotovo dvosatnom programu izbora u zabavno kulturnom programu nastupili su mladi plesači Sportskog plesnog kluba TOP DANCE, Plesna skupina Ilhana, Plesni klub Salsa SB, a dašak slavonske tradicije donijeli su članovi i članice folklorne sekcije "Druga mladost" Matice umirovljenika iz Slavonskog Broda. 

 

 

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija