Uvjerljiva pobjeda sibinjske Mladosti nad Slogom iz Gromačnika

Vrijeme je kada nogometni klubovi odigravaju prijateljske – pripremne utakmice.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 07.08.2022


 Tako su susjedi iz iste općine domaća Mladost i gostujuća Sloga iz Gromačnika odigrali kontrolnu utakmicu u Sibinju. S obzirom da je razlika između ovih klubova 2 ranga natjecanja onda je pobjeda Sibinjaca sa 7:1 i očekivana. Vrijeme je pogotovo u drugom poluvremenu bilo ugodno za igru, međutim, teren je taj koji je za igrače iz obje ekipe bio veliki problem. Oba trenera Marijan Bakula i Tihomir Čengić nisu imali sve igrače, dok su Zeleni iz Gromačnika bili više oslabljeni. Međutim, najvažnije je da nije bilo ozljeda te da je ova utakmica trenerima poslužila svrsi.

Već za prvih 8 minuta bilo je 3:0 za sibinjsku Mladost za koju je u tom periodu sa sva 3 gola iznimno raspoložen bio Anto Gavran. Do poluvremena koje se igralo 35 minuta mrežu gostiju iz Gromačnika još su pogodili Igor Bratanić i po 4. put Gavran. Tako se s 5:0 za domaće otišlo na poluvrijeme, dok je u nastavku kada je zašlo sunce i bilo je ugodnije za igrati pao tempo i ritam. Bilo je prigoda pogotovo za domaće za koje su u drugom poluvremenu golove postigli mladi igrači Marko Terzić i Filip Novak. Jedini strijelac za Zelene iz Gromačnika u porazu u Sibinju sa 7:1 bio je Rudolf Brkić koji je mogao postići i više od jednog gola.

Pred nogometašima sibinjske Mladosti sutra je vrlo jaka i to 6. provjera u kojoj će gostovati u Donjim Andrijevcima kod Tomislava koji se zajedno s njima natječe u MŽNL Brod / Požega. Također sutra Sloga će u Gromačniku u svojoj 3. prijateljsko – pripremnoj utakmici igrati protiv juniora Marsonije. 

Zadnje vijesti

Uspješan vikend za atletičare Marsonije

Advent iz davnina u Slavonskom Brodu čudesno je putovanje pričama Ivane Brlić-Mažuranić

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

FOTO GALERIJA

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

Upaljena prva adventska svijeća, započeo program ovogodišnjeg Adventa iz davnina

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježen i u Slavonskom Brodu

25. Katarinski sajam Sadržajno bogat, raznovrstan, za svakog ponešto