Uhićen jer je motociklom uznemiravao građane

Na Šetalištu braće Radića, u Slavonskom Brodu, dana 16. svibnja, u 1.45 sati, na parkiralištu pored stadiona Marsonia, policijski službenici su postupali prema 25-godišnjaku.

Autor: Brodportal | Datum objave: 17.05.2021
Uhićen jer je motociklom uznemiravao građane


 Utvrđeno je da je 25-godišnjak, narušavao javni red i mir, uznemirujući građane obližnjih zgrada, na način da je upalio motocikl, povećavao brzinu okretaja (turirao), te stiskao dugme za paljenje izazivajući pritom glasne pucnjeve iz auspuha. Također je policijskim službenicima odbio dati na uvid osobnu iskaznicu, te je uhićen i doveden u policijsku postaju, gdje je utvrđen njegov identitet, te je zadržan na otriježnjenju, budući  da je alkotestom u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 1,95 promila.

Policijski službenici protiv 25-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz  Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok mu je zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici izdan obavezni prekršajni nalog. 

UZNEMIRAVAO PROLAZNIKE NA GRADSKOM KORZU

Na slavonsko-brodskom Korzu, dana 16. svibnja, u 10.35 sati, javni red i mir je narušavao 56-godišnjak, koji je u vidno alkoholiziranom stanju vikao i galamio (legao na tlo i valjao se), uznemirujući građane. Budući da isti nije imao osobnu iskaznicu, njegov identitet je utvrđen u Policijskoj postaji Slavonski Brod. Policijski službenici protiv 56-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici. 

Zadnje vijesti

Nogometaši BONK-a iz Bebrine uoči nove sezone

Proslava sv. Ane umjesto u Tvrđavi ove godine u dvorištu "Male crkve"

U Brodu se ponovno tresla zemlja

FOTO GALERIJA

Uređenje parka u Ulici Josipa Jurja Strossmayera

"Da umrem ne bih stao" - arheološke i povijesne priče o trčanju

Održana 20. Smotra folklora "Inati se Slavonijo" u Šumeću

U tijeku završni radovi na uređenju komunalne infrastrukture u Tvrđavi Brod

Otvorena preuređena streljana