Udruga "Možemo bolje" iz Bukovlja za Božić razveselila šestoricu sumještana simboličnim iznosima

Udruga Možemo bolje, novoosnovana udruga na području općine Bukovlje, ovoga je Božića razveselila šestero svojih sumještana novčanim prilogom koji su uspjeli prikupiti iz donacija u sklopu Adventa koji se održao u Bukovlju.

Autor: Brodportal | Datum objave: 26.12.2021
Udruga "Možemo bolje" iz Bukovlja za Božić razveselila šestoricu sumještana simboličnim iznosima


 Simboličan iznos, samo je sitnica kojom su željeli pokazati, kako misle na svoje sumještane u potrebi ističe predsjednik udruge Igor Đaković.

"Ovo je samo jedan simboličan poklon, kako bismo im pokazali da smo mislili na njih. Ova udruga je mlada, broji 72 člana, ali naši su ciljevi dugoročni. Vjerujem da kao udruga i kao narod uvijek možemo bolje, odatle i ideja za naziv udruge, jer zaista uvijek možemo bolje od onoga što trenutno jesmo ili činimo. I to nam je smjernica. Općina Bukovlje i njeni mještani, zaslužili su puno toga i mi im u tome planiramo pomoći putem raznoraznih projekata u sklopu EU fondova."

Ivana Pilipović Rajić, članica je udruge Možemo bolje, a na ovu humanitarnu gestu izrazito je ponosna: "Profesorica sam u školi, čime mi je ova situacija i bliža, a izrazito sam osjetljiva kada su u pitanju ljudi koji su u nekakvoj potrebi. Ovom gestom, udruga je željela šestorici naših mještana s određenim invaliditetom pružiti nešto malo više, a ujedno i znati da smo tu za njih i da nam se za bilo kakva pitanja ili pomoć uvijek mogu obratiti."

Ova perspektivna udruga u budućnosti ima dugoročne ciljeve, a želju samo jednu, a ta je zdravlje, kako bi svojim mještanima i ostatku žitelja naše županije pokazali kako uvijek možemo bolje.

Zadnje vijesti

Nikoga briga, a ružno, prijeteće

Vrijedno priznanje dr. Šimi Benešu

Poraz brodskih odbojkašica na domaćem terenu

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva Jasna Zlokić na božićnom koncertu SBTV-a publiku vratila u neka sretna vremena

FOTO GALERIJA

Brođane iznenadio i oduševio pravi sveti Nikola!

Brođane na glavnom gradskom trgu zabavljale Slavonske lole

Vanna svojim vječnim hitovima zagrijala Advent iz davnina i rasplesla Brođane

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent iz davnina u Slavonskom Brodu čudesno je putovanje pričama Ivane Brlić-Mažuranić