Show

Učinite napokon uslugu sami sebi i upišite se na Spartan treninge!

Učinite napokon uslugu sami sebi i upišite se na Spartan treninge!

 U današnje doba svakodnevno se povećava broj svih onih koji su itekako svjesni potrebe za tjelovježbom - ali tjelovježbom koja mora biti kvalitetna, ali i prilagođena određenim dobnim skupinama, različitim tjelesnim formama kao i raznolikim zahtjevima klijenata. Spartan treninzi by Tomislav Siser, na svu sreću, odgovaraju na sve zahtjeve koji se nađu pred njima - i to je ono što ih čini uspješnom tvornicom pozitivnih ljudskih priča.

Jedan od pionira koji se kune u uspješnost programa je i Spartanac Stjepan koji je, u samo tri mjeseca Spartan programa, uz redovne treninge i promjenu prehrambenih navika izgubio 19 kilograma za 2 mjeseca. Iako su ovakvi nevjerojatni rezultati ipak rijetkost, ovdje možemo pronaći jako mnogo pozitivnih priča i ishoda. Spartanka Ivana kroz smijeh je ispričala:

„Koliko su vam treninzi dobri govori i moja vaga! Jučer me šokiralo kada sam shvatila da sam 6 kg riješila u zadnja 2 mjeseca, i to isključivo zato što idem na treninge četiri puta tjedno.”

Naravno, nisu svi Spartanci isti, pa tako nisu niti njihove želje - dok je Stjepan trebao kompletan zaokret svog života, a Ivana samo dovođenje u formu, svatko je tu potpuni individualac. Tako uz sve njih imamo i Kristinu koja je prvo ‘tesala’ liniju, a sada, nakon gubitka više od sedam kilograma, radi na tome da vaga ne ide više dolje, ali da se tijelo učvršćuje i zdrav duh napreduje. Svi naši sugovornici složni su u jednom - ovo je njihovo slobodno vrijeme, njihov termin koji su odlučili posvetiti sebi, i to baš na  Spartan treninzima. 

U ponudi postoje različite grupe koje se izabiru na temelju vlastitih preferencija i fizičkih sposobnosti. Spartan tako nudi „StartOut“ program za nove članove početnike, „Bodyweight“ program u koji se mogu upisati svi oni koji su unazad 12 mjeseci vježbali nešto slično. Preostali programi „Spartan“ i „Spartan Lift“ su za postojeće članove koji minimalno 2-3 mjeseca treniraju u StartOut ili Bodyweight grupi.  Cilj je pretvaranje masnih naslaga u mišićnu masu, a najviše se radi na snazi, jakosti i mišićnoj izdržljivosti u kombinaciji sa brzinom, fleksibilnosti, agilnosti itd. 

Ekipa u čije ruke se namjeravate prepustiti je iskusna, uigrana i vječno u potrazi za novim pristupom zdravom načinu življenja, baš kako bi se izbjegla monotonija, dosada i zasićenje kod vježbača. 

 „Meni je na treningu sve samo zadovoljstvo, od druženja sa divnim i normalnim ljudima pa do ovog dijela koji me moram reći baš iznenadio, a odnosi se na vidljive rezultate. Svugdje sam probala, ali nikad nije bilo tako. U četiri godine nikada nismo imali isti trening! ” - zadovoljno zaključuje jedna od Spartanki. 

Kao što već i vrapci na grani znaju, za dobar izgled nije dovoljno samo vježbati, potrebno je i obratiti pažnju na ono što i koliko unosimo u naš organizam. 

"Posvećujemo se u potpunosti našim polaznicima, dolaskom ovdje ne moraju se brinuti za stručnost, motivaciju, ali ni za dobro društvo. Ali kako volimo brinuti o svakom članu, redovno im šaljemo razne planove prehrane, pratimo njihov napredak i savjetujemo ih putem. Jer svako tijelo je drugačije i tako mu se treba pristupiti", objasnio je Tomislav Siser.

Info & upisi:

FB https://web.facebook.com/spartantomislavsiser/

Email udrugakolos.sb@gmail.com 

Mob. 095/8599-359

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija