U tijeku prijave na tečaj za osposobljavanje spasilaca

Kandidatima nudimo mogućnost kupnje mjesečne ulaznice za bazene u iznosu od 150,00 kn. Također, bit će im omogućeno savjetovanje i pomoć oko pripreme od strane naših kineziologa

Autor: Ivan Čalić | Datum objave: 20.04.2022
U tijeku prijave na tečaj za osposobljavanje spasilaca


U okviru Službe spašavanja života na vodi, Hrvatski Crveni križ provodi tečajeve za osposobljavanje spasilaca, a uskoro započinje novi ciklus osposobljavanja na razini cijele Republike Hrvatske.

 
Na području Slavonije tečaj je, osim u Vukovaru, planiran i u Slavonskom Brodu na Gradskim bazenima od 20. – 24.6.2022. godine.
 
Kandidati koji mogu pristupiti tečaju za osposobljavanje moraju imati minimalno 18 godina, minimalno srednju stručnu spremu ili upisan završni razred srednje škole, uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti od liječnika opće prakse te moraju isplivati 400 metara za manje od 8 minuta i roniti 25 metara u daljinu.
 
Posljednje dvije norme za pristupanje tečaju ispituju se testiranjem koje će se održati 16.5. i 1.6.2022. godine na Gradskim bazenima Slavonski Brod.
 
Kako bi omogućili da se što bolje pripreme za testiranje i tečaj, prijavljenim kandidatima nudimo mogućnost kupnje mjesečne ulaznice za bazene u iznosu od 150,00 kn. Također, bit će im omogućeno savjetovanje i pomoć oko pripreme od strane naših kineziologa. Za kandidate koji uspješno završe tečaj postoji i mogućnost zaposlenja na bazenima tijekom ljetne sezone.
 
Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti OVDJE, a sve dodatne informacije mogu dobiti na e-mail adresi spasilacka_koordinator@crvenikrizosijek.hr ili na broj mobitela 099 534 7056.

Zadnje vijesti

Remi rukometašica Broda i Čakovca

Prometni policajci nastavljaju kontrolu prometa, najviše kazni za brzinu i alkohol...

Odjelu za patologiju i citologiju uređaj za izradu patohistoloških preparata

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva Jasna Zlokić na božićnom koncertu SBTV-a publiku vratila u neka sretna vremena

FOTO GALERIJA

Brođane na glavnom gradskom trgu zabavljale Slavonske lole

Vanna svojim vječnim hitovima zagrijala Advent iz davnina i rasplesla Brođane

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent iz davnina u Slavonskom Brodu čudesno je putovanje pričama Ivane Brlić-Mažuranić

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"