Sport

U Slavonskom Brodu održan 4. BROD OPEN RACE

U Slavonskom Brodu održan 4. BROD OPEN RACE

Foto galerija

Na stazi u Luci Brod, ovog je vikenda održan 4. Brod open race, cestovna moto utrka za prvenstvo Hrvatske. Sudjelovalo je više od stotinu motociklista iz Hrvatske i susjednih zemalja, a odličan organizator i ovaj je put bio Big bike racing tim iz Slavonskog Broda, uz podršku Brodsko-posavske županije, Grada Slavonskog Broda, Općine Klakar, te uz veliku pomoć prijatelja i volontera iz MK Brod.
 
Prvog dana utrku je posjetio i ministar hrvatskih branitelja i potpredsjednik Hrvatske vlade Tomo Medved, u pratnji župana Danijela Marušića i predsjednika Županijske skupštine i saborskog zastupnika Pere Ćosića. Na utrci su bili i članovi Hrvatskog motociklističkog saveza, na čelu sa predsjednikom Stjepanom Peršinom.
 
Unatoč bolesti, predsjednik Big bike racing tima Nenad Jagodić, koji je prošlog vikenda uvjerljivo pobijedio u Križevcima, došao je na utrku i zahvalio na podršci Brodsko-posavskoj županiji, Gradu Slavonskom Brodu, Općini Klakar, Luci Brod, te brojnim sponzorima i pokroviteljima, a posebno svom Big bike racing timu i brojnim prijateljima, volonterima i redarima.
 
Unatoč visokim temperaturama, oko tisuću posjetitelja uživalo je u majstorijama vozača na stazi i u sjajnom stunt show programu Matije Podhraškog.
 
Kompletne rezultate možete vidjeti na: https://speed-timing.hr/MOTO_CESTA_2024/03_SLAVONSKI_BROD/

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija