Teška jesenska sezona za odbojkašice Posavine Brod

Završio je prvi dio natjecanja u Prvoj "B" Hrvatskoj odbojkaškoj ligi – istok u kojoj se među 12 klubova natječu i 2 slavonskobrodska Kolonija i Posavina Brod.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 29.12.2021


 Uz AOK Osijek, odbojkašice Posavine Brod jedine su u ligi odigrale svih 11 utakmica, dok pojedini klubovi nisu odigrali i do 3 susreta. Stoga ljestvica nema realan omjer, međutim, na njoj se odbojkašice Posavine Brod nalaze na 9. mjestu od 12 klubova s 8 bodova. Bod iza njih je treća ekipa ŽOK Osijeka, dok su na začelju s 3 boda požeška Vallis Aurea i AOK Osijek. Djevojke trenera Miloševića u 11 utakmica zabilježile su dvije pobjede te imaju 9 poraza. Do Belišća koje drži 7. poziciju dijele ih 4 boda.

U svih ovih 11 utakmica odbojkašice Posavine Brod u niti jednoj nisu nastupile u istoj postavi. Trener Željko Milošević stalno je rotirao djevojke i tražio im najbolje pozicije u ekipi kako bi one dale svoj maksimum. Obje pobjede zabilježene su na domaćem terenu i to prvo s 3:0 protiv AOK Osijeka, a onda i s 3:1 nad Vallis Aureom iz Požege. Od 9 poraza 2 su bila s minimalnih 3:2 i to u Osijeku kod Linge i na domaćem terenu s Našicama. U ta 2 poraza s 3:2 osvojen je po 1 bod, dok je tijekom ove polusezone trener Milošević davao prigodu i mladim djevojkama poput Ive Rašić.

Za drugi dio sezone odbojkašice Posavine Brod nadaju se još boljim igrama i rezultatima te vjeruju da se situacija s covidom neće pogoršati te im prekinuti prvenstvo. Najvažniji je broj termina za treninge jer od toga sve kreće.

Odbojkašice Posavine Brod stanku u prvenstvu Prve B lige – istok imat će sve do veljače sljedeće godine. Tada ih 5. 2. očekuje prvo kolo u nastavku sezone i gradski derbi protiv Kolonije koja se nalazi na vrlo dobrom 5. mjestu s pozitivnim omjerom od 6 pobjeda i 4 poraza.

Zadnje vijesti

Svako deseto dijete u dobi od 15 do 17 godina bilo je žrtva elektroničkog nasilja

Projekt Kuće Brlić dobitnik nagrade „Simply the best“ za inovativnu realizaciju nove turističke atrakcije

Pod utjecajem droge upravljao vozilom

FOTO GALERIJA

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

Upaljena prva adventska svijeća, započeo program ovogodišnjeg Adventa iz davnina

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježen i u Slavonskom Brodu

25. Katarinski sajam Sadržajno bogat, raznovrstan, za svakog ponešto