Studenti pozivaju: dođite na humanitarnu šetnju za teško bolesnog dječaka

Studenti najmlađeg hrvatskog sveučilišta, onog u Slavonskom Brodu, odlučili su u okviru svojih izvannastavnih aktivnosti djelovati i humanitarno tijekom cijele akademske godine, a posebno u vremenu korizme, u skladu s imperativom dobročinstva i solidarnosti s ljudima kojima je potrebna pomoć.

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 13.03.2021


 Osmislili su Mjesec dobrih djela u okviru kojega u suradnji s Crvenim križem organiziraju akciju dobrovoljnog darivanja krvi među studentima, potom prikupljanje hrane za socijalnu samoposlugu i pučku kuhinju u Slavonskom Brodu, te humanitarnu šetnju na nakanu za pomoć obitelji tepko bolesnog dječaka Svena Jurkovića koji se bori s dijagnozom neuroblastoma i na liječenju je u Zagrebu.

Humanitarna šetnja predviđena je za subotu, 20. ožujka na pješačkoj stazi duž Splavarske ulice, od Gradskih bazena do Poloja i nazad, a svi koji dođu moći će dati novčani prilog za maloga Svena. Na ovu organiziranu šetnju studenti pozivaju građane svih generacija, jer – poručuju - upravo fizičkom aktivnošću čuvamo i svoje zdravlje. 

 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Najveće prihode ostvario ĐĐ TEP, a najveću dobit ĐĐ Montaža

VIJESTI

Rezultati poslovanja poduzetnika

Najveće prihode ostvario ĐĐ TEP, a najveću dobit ĐĐ Montaža

FOTO GALERIJA

Ana Lujić putnik na Europsko prvenstvo

Otkrivene brončane ploče s imenima Ane Titlić i Kornelije Kvesić

Više od 200 sportaša iz 14 klubova na međunarodnoj regati KKK Marsonia

Mazatori odlični organizatori Prvenstva Hrvatske u supersprint duatlonu, Dejan Radanac i Ines Jozić najbolji među Brođanima

"Pred noć u Slavonskom Brodu pod "palicom" Jozefine Birindžić