Show

Stjepan Japarić objavio novi album sa 11 zabavnih skladbi

Stjepan Japarić objavio novi album sa 11 zabavnih skladbi

 Na njemu je 11 pjesama zabavnog izričaja, a neke od njih izvedene su na festivalima Zlatne žice Slavonije u Požegi i Zlatni glas Zlatne doline u Kaptolu. Japarić je široj javnosti poznat i kao izvođač tamburaških pjesama od kojih se neke nagrađene na domaćim festivalima.

Devet pjesama su autorske, a dvije prepjevi stranih izvođača i autora dakako otpjevane na hrvatskom jeziku, a za njih je dobivena suglasnost njihovih nakladnika i autora.

Uz Stjepana Japarića autori pjesama su Vladimir Bajt, Željko Bošković, Željko Pavičić, Ivan Mikulić, Ivica Divjak, Ivan Brblić, Zvjezdan Marjanović, Ivica Bumba, Đorđe Novković i Alen Kovačević.

Pjesme na albumu svirali su poznati glazbenici trube Matija Šeremet i Tomislav Ratković, klavijature Željko Bošković i Alen Kovačević, gitare Željko Bošković, Marijo Kovačević, Zvjezdan Marjanović i Ivica Bumba, bas gitare Željko Bošković i Zvjezdan Marjanović, tambure Zvjezdan Marjanović, te bubnjeve Damir Jakobović-Damos.

Prateći vokali su bili Bruna Oberan Bošković, Katarina Bencetić, Zvjezdan Marjanović, Ivica Bumba, Damjan Pirović i Željko Bošković, snimanje pjesama je obavili Željko Bošković(Studio Ivančica), Ante Akrap(Studio Hard work i Ivica Bumba(Studio Takt).

Fotografiju je snimio Mario Ugarković, a izvođač je album posvetio pokojnom autoru Željku Pavičiću i pokojnom pjevaču Krunoslavu Kići Slabincu.

Ovaj nosač zvuka upućen je na radio-postaje radi prezentacije i emitiranja tako da će doći pred slušatelje.

Piše: Jelenko Topić

 

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija