Sibinjci “dali srce” za Martinu

U Osnovnoj školi Sibinjskih žrtava održana humanitarna priredba "Dajem ti srce" za Martinu Topalović, učenicu oboljelu od leukemije.

Autor: Brodportal | Datum objave: 16.11.2019


 Priredba je organizirana kako bi se prikupila sredstva za liječenje Martine Topalović, učenice 7. razreda ove škole, kojoj je iznenada dijagnosticirana leukemija, i koja je trenutno na liječenju u Zagrebu. Sva prikupljna sredstva namijenjena su njenoj obitelji olakšao višemjesečni boravak u Zagrebu, a plemenit cilj podržali su brojni građani.

Nakon dijagnoze u teškoj situaciji našla se cijela obitelj, pa su učenici i djelatnici sibinjske škole došli na ideju da pomognu koliko možu. Humanitarnu priredbu pod nazivom "Dajem ti srce" podržali su Martinini sumještani, ali i brojni drugi. Na pozornicu na kojoj je donedavno i sama znala nastupati, stali su njeni prijatelji. Na priredbi su nastupili svi, od onih najmlađih, do onih nešto starijih. Martina nije mogla biti na predstavi, ali i u bolnici je pratila što se u Sibinju događa. 

 

Dobrovoljni prilozi prikupljeni na humanitarnoj predstavi, namijenjeni su upravo njoj i njenoj obitelji, kako bi im se olakšao višemjesečni boravak u Zagrebu. U ovoj školi, trenutno svi imaju istu želju:  Martinin oporavak. Pred njoj je dugotrajno liječenje pa će, kako navode iz škole, svi koji do sada nisu, sigurno imati još prilika pomoći da se Martina što prije vrati u svoje selo, i ponovno sjedne u školske klupe. 

 

Zadnje vijesti

Nogometaši BONK-a iz Bebrine uoči nove sezone

Proslava sv. Ane umjesto u Tvrđavi ove godine u dvorištu "Male crkve"

U Brodu se ponovno tresla zemlja

FOTO GALERIJA

Uređenje parka u Ulici Josipa Jurja Strossmayera

"Da umrem ne bih stao" - arheološke i povijesne priče o trčanju

Održana 20. Smotra folklora "Inati se Slavonijo" u Šumeću

U tijeku završni radovi na uređenju komunalne infrastrukture u Tvrđavi Brod

Otvorena preuređena streljana