SDP-ova Martina Kraljević: niti nas je podršku dosadašnji gradonačelnik tražio, niti ju je dobio

Jutros se priopćenjem oglasila Martina Kraljević, kandidatkinja SDP-a za gradonačelnicu Slavonskog Broda u prvom krugu i povjerenica GO SDP-a Slavonski Brod.

Autor: Brodportal | Datum objave: 28.05.2021
SDP-ova Martina Kraljević: niti nas je podršku dosadašnji gradonačelnik tražio, niti ju je dobio


 U priopćenju je pozvala građane da u nedjelju izađu na izbore, a osvrnula se i na nedavno natpise o navodnoj potpori stranke u drugom krugu.

Priopćenje donosimo u nastavku:

Pozivam sve građane da u nedjelju, svakako, izađu na izbore.

Želim vrlo jasno naglasiti da gradski SDP nikome nije dao javnu podršku, pa tako ni Mirku Duspari, kako to neki pristrani i zlonamjerni lokalni mediji pokušavaju prikazati našoj javnosti, dva dana prije izbora. Dakle, niti nas je podršku dosadašnji gradonačelnik tražio, niti ju je dobio.  

Ideološki nama jednako su neprihvatljivi svi od centra prema desno. I pravaši i Hdz. Stoga smatramo da u nedjelju ne biramo ideološku opciju, nego imamo mogućnost birati između dva kandidata, dva različita karaktera i jedan od dva ponuđena načina upravljanja gradom. Članovi i simpatizeri SDP-a trebaju se izjasniti jesu li zadovoljni dosadašnjom suradnjom sa gradonačelnikom ili su za promjene. 

Nikome nećemo dopustiti manipulaciju našim biračkim tijelom.

Stoga pozivam sve građanke i građane našega grada, posebno one koji su u prvom krugu izbora dali povjerenje meni i SDP-ovoj listi, da svakako izađu na izbore, da ne dopuste drugima da biraju umjesto njih, i da prema svojoj savjesti odluče jesu li zadovoljni dosadašnjim upravljanjem gradom ili žele promjenu. Grad nisu stranke i ideologije. Grad su ljudi.

Zadnje vijesti

Nogometaši BONK-a iz Bebrine uoči nove sezone

Proslava sv. Ane umjesto u Tvrđavi ove godine u dvorištu "Male crkve"

U Brodu se ponovno tresla zemlja

FOTO GALERIJA

Uređenje parka u Ulici Josipa Jurja Strossmayera

"Da umrem ne bih stao" - arheološke i povijesne priče o trčanju

Održana 20. Smotra folklora "Inati se Slavonijo" u Šumeću

U tijeku završni radovi na uređenju komunalne infrastrukture u Tvrđavi Brod

Otvorena preuređena streljana