SDP-ova Martina Kraljević predala kandidaturu za gradonačelnicu Slavonskog Broda

Predstavnici SDP-a Slavonski Brod predvođeni kandidatkinjom za gradonačelnicu Slavonskog Broda Martinom Kraljević i Striborom Valentom nositeljem liste za Gradsko vijeće Slavonskoga Broda, predali su službene kandidature, kako za gradonačelnicu, zamjenika gradonačelnika tako i za Gradsko vijeće Slavonskoga Broda

Autor: Brodportal | Datum objave: 28.04.2021
SDP-ova Martina Kraljević predala kandidaturu za gradonačelnicu Slavonskog Broda


 Kako je već poznato koalicija SDP/ HNS/ HSLS podržala je Martinu Kraljević, povjerenicu SDP-a za Slavonski Brod i članicu Glavnog odbora te stranke kao kandidatkinju za gradonačelnicu te je korak predaje potrebne dokumentacije predstavljao samo formalnost kako bi izborni postupak ušao u završnu fazu kampanje.

“Hvala mom timu, hvala mojim kolegama i suradnicima, mojim prijateljima, hvala koalicijskim partnerima i hvala mojoj stranci, hvala svima. Najveća hvala vama, drage moje sugrađanke i sugrađani  1330 puta hvala", izjavila  je tom prilikom Martina Kraljević te istaknula kako danas nije poseban dan, poseban dan je 16. svibnja kada građanke i građani našega grada trebaju izaći na izbore i na taj način pokazati da su bitni. Jer bez njih nema ni grada ni gradonačelnika.

"Grad su ljudi. I to je ono što stalno ističem. Šesnaestog svibnja imamo samo jednu priliku koja će odrediti smjer u kojem ide naš grad i društva u kojem želimo živjeti u naredne četiri godine", zaključno je izjavila Martina Kraljevic, prva službena kandidatkinja za gradonačelnicu Slavonskog Broda.

 

Zadnje vijesti

Nogometaši BONK-a iz Bebrine uoči nove sezone

Proslava sv. Ane umjesto u Tvrđavi ove godine u dvorištu "Male crkve"

U Brodu se ponovno tresla zemlja

FOTO GALERIJA

Uređenje parka u Ulici Josipa Jurja Strossmayera

"Da umrem ne bih stao" - arheološke i povijesne priče o trčanju

Održana 20. Smotra folklora "Inati se Slavonijo" u Šumeću

U tijeku završni radovi na uređenju komunalne infrastrukture u Tvrđavi Brod

Otvorena preuređena streljana