S heroinom pokušao prijeći državnu granicu

PU brodsko-posavska izvijestila je o pokušaju prenošenja droge preko granice

Autor: Brodportal | Datum objave: 27.08.2022
S heroinom pokušao prijeći državnu granicu


 Jučer, oko 11 sati na graničnom prijelazu Stara Gradiška prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku policija je u suradnji s carinskim službenicima kod 42-godišnjeg državljana R. Njemačke u osobnom automobilu pronašla 79,10 grama heroina. 

Policijski službenici su oduzeli heroin, te protiv 42-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

SA 1,54 PROMILA SKRIVIO PROMETNU NESREĆU NA AUTOCESTI

Noćas, 26. kolovoza oko 2 sata, na autocesti A-3, kod Rešetara, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila u dobi od 33 godine (pod utjecajem alkohola od 1,54 promila) i 51-godišnji suvozač su se kretali autocestom od istoka u smjeru zapada, kojom prilikom je u jednom trenutku 33-godišnji vozač izgubio nadzor nad upravljačem vozila, te je sletio na travnatu površinu, gdje je došlo do udara prednjeg dijela vozila u zaštitnu žičanu ogradu, a nakon čega se zaustavio na površini obrasloj visokim raslinjem. U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici protiv vozača podnose prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te je isti zadržan u posebnoj prostoriji policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

U PROMETNOJ NESREĆI TEŽE OZLIJEĐEN BICIKLIST 

Jučer, 25. kolovoza, oko 10,30 sati, u Slavonskom Brodu u Osječkoj ulici, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 71-godišnji biciklist teže ozlijeđen. Policijski službenici su utvrdili, da se 66-godišnjak upravljajući teretnim automobilom uključivao u promet sa kolnog ulaza vožnjom unatrag, a da pri tome nije propustio 71-godišnjeg vozača bicikla (s pomoćnim električnim motorom), a koji je skrenuo biciklom u lijevo kako bi izbjegao udar u navedeni teretni automobil, u čemu je i uspio, ali je pri tome (bez kontakta s automobilom), zajedno s biciklom, pao na kolnik. Ozlijeđeni biciklist je zadržan na daljnjem liječenju bolnici u Slavonskom Brodu. 

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, policijski službenici protiv 66-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Zadnje vijesti

Uspješan vikend za atletičare Marsonije

Advent iz davnina u Slavonskom Brodu čudesno je putovanje pričama Ivane Brlić-Mažuranić

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

FOTO GALERIJA

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

Upaljena prva adventska svijeća, započeo program ovogodišnjeg Adventa iz davnina

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježen i u Slavonskom Brodu

25. Katarinski sajam Sadržajno bogat, raznovrstan, za svakog ponešto