Radno ljeto za brodske vaterpoliste i vaterpolistice

Srpanj i kolovoz 2022. godine ostaje upisan kao jedni od značajnih mjeseci od osnutka Vaterpolo kluba Marsonia, puno natjecanja kako svjetskih tako i domaćih.

Autor: Brodportal | Datum objave: 30.08.2022
Radno ljeto za brodske vaterpoliste i vaterpolistice


 Nakon vrlo uspješnog Tintilinića 2022. na brodskim bazenima na kojem su osvojili 2. mjesto na red su došli mlađi kadeti koji su bili u Neumu na memorijalnom turniru Ivica Bačić u organizaciji HVK Neum te U16 na prvom Invictum kupu u organizaciji VK Invictumu koji se održao u Sarajevu.

Nakon toga na red su došle Ria Glas (trenutno ŽVK Mladost ) i Alka Lulić (trenutno ŽVK Mursa i POŠK ) koje su iznimno teškim radom dosegle vrhunac natjecanja, a to je Svjetsko prvenstvo do 16 godina koje se održalo u Larisi u Grčkoj.  

"Sljedeće je nadamo se Olimpijada pa da pokažemo svijetu da i Slavonski Brod ima vrhunske vaterpolistice i vaterpoliste i da se još više možemo ponositi svojim igračicama", kažu u VK Marsonia.

Trenutno, u periodu od 28. kolovoza do 2. rujna 2022. brodski vaterpolisti, Niko Opačak, Domagoj Prpić i Nikša Lulić su u kampu HVS za U12, U13 koji se održava u Splitu gdje će uspjeti vidjeti i utakmice EP u Spaladium Areni. Također, treneri Filip Grabar i Kristian Šimić sudjeluju u provedbi programa.

Bez trunke odmora ekipa u petak kreće za Mali Lošinj na 18. međunarodni vaterpolski turnir u organizaciji VK Lošinj za godište 2008. i mlađe na kojem sudjeluje 12 klubova iz Hrvatske i šire. Jedno ogromno iskustvo za brodske vaterpolistice i vaterpoliste, a i klub.

Zadnje vijesti

Remi rukometašica Broda i Čakovca

Prometni policajci nastavljaju kontrolu prometa, najviše kazni za brzinu i alkohol...

Odjelu za patologiju i citologiju uređaj za izradu patohistoloških preparata

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva Jasna Zlokić na božićnom koncertu SBTV-a publiku vratila u neka sretna vremena

FOTO GALERIJA

Brođane na glavnom gradskom trgu zabavljale Slavonske lole

Vanna svojim vječnim hitovima zagrijala Advent iz davnina i rasplesla Brođane

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent iz davnina u Slavonskom Brodu čudesno je putovanje pričama Ivane Brlić-Mažuranić

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"