Privremena regulacija prometa na blagdan Svih Svetih

Povodom blagdana Svih Svetih i ove godine se očekuje povećano prometovanje vozila, te će promet na području Slavonskog Broda, od 31. listopada, od 7 sati, do 1. studenoga 2020. godine, do 20 sati, biti privremeno reguliran na poseban način.

Autor: Brodportal | Datum objave: 30.10.2020
Privremena regulacija prometa na blagdan Svih Svetih


 U blizini gradskog groblja, Ulicom Ksavera Šandora Đalskog promet će se odvijati jednosmjerno u smjeru sjevera od Štrosmajerove do Zrinske ulice, te će se promet cestom u naselju A. Hebranga također odvijati jednosmjerno u smjeru  juga od prilaza iz bloka 4 do raskrižja s ulicama Sv. Lovre i Štrosmajerove. Promet preko mosta (preko Glogovice) će se odvijati jednomjerno u smjeru zapada, dok će  Ulica Svetog Lovre biti zatvorena za promet u zoni groblja, od pristupne ceste u naselju A. Hebranga do raskrižja s Ulicom Ferde Filipovića. Promet za pješake će se odvijati iz smjera zapada prema mostu na Glogovici, od raskrižja Štrosmajerove ulice u smjeru istoka i obrnuto.

Dana 1. studenoga od 8 do 17 sati, u blizini gradskog groblja, u Novoj Gradiški, promet će biti zatvoren za sva vozila u dijelu Željezničke i Kolodvorske ulice, te će se isti odvijati obilaznim smjerovima sukladno privremenoj prometnoj signalizaciji.

Preporučujemo građanima, ukoliko mogu da ranije posjete grobna mjesta svojih najmilijih, po mogućnosti pješice, kako bi se izbjegle nepotrebne gužve na blagdan. 

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske će po potrebi i vlastitoj procjeni fizički regulirati promet na frekventnijim raskrižjima i prometnicama. Važno je pritom da građani budu strpljivi i tolerantni, pridržavaju se prometne signalizacije, te uputa policijskih službenika. 

Također podsjećamo građane na odluke i preporuke Stožera civilne zaštite, obvezu držanja socijalnog razmaka, odnosno korištenja zaštitnih sredstava.

Zadnje vijesti

Proslava sv. Ane umjesto u Tvrđavi ove godine u dvorištu "Male crkve"

U Brodu se ponovno tresla zemlja

Memorijalni turnir u Ruščici ove godine doživjet će svoje 30. izdanje

FOTO GALERIJA

Uređenje parka u Ulici Josipa Jurja Strossmayera

"Da umrem ne bih stao" - arheološke i povijesne priče o trčanju

Održana 20. Smotra folklora "Inati se Slavonijo" u Šumeću

U tijeku završni radovi na uređenju komunalne infrastrukture u Tvrđavi Brod

Otvorena preuređena streljana