Preko 220 trkača trčat će ulicama grada

U sklopu CMC Slavonija Fest – CMC200, Udruga Kultura tijela u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Slavonskog Broda organizira sportski sadržaj, atletsku utrku Slavonska trka. Discipline su 5 i 10 km, a trči se kroz centar grada. Start i cilj utrke je u brodskoj Tvrđavi u 19 sati, 25. kolovoza 2018.

Autor: Brodportal | Datum objave: 22.08.2018


Ovim putem obavještavaju se svi građani da će od 19:00 do 20:30 sati biti zatvorene sljedeće prometnice, a rutu Slavonske trke možete pogledati na naslovnoj fotografiji.

Zatvorene ulice za promet motornih vozila bit će: Vukovarska ulica od Šetališta braće Radić do križanja s Borovskom ulicom, Borovska ulica, ulica Hanibala Lucića, Ulica Petra Svačića od ulice Hanibala Lucića do ulice Matije Gupca, Ulica Matije Gupca od ulice Petra Svačića do ulice Petra Krešimira IV, ulica Petra Krešimira IV od ulice Matije Gupca do ulice Tome Skalice, ulica Tome Skalice, Šetalište braće Radić od ulice Tome Skalice do Vukovarske ulice.

Svi sugrađani su dobrodošli navijati i bodriti trkače uzduž rute Slavonske trke jer je organizator osigurao nagrade za najbolje navijače uz stazu.

Važno je napomenuti da će preko 220 trkača trčati našim ulicama 25. kolovoza te smo uvjereni kako će Slavonska trka postati tradicionalna utrka u našem gradu i županiji.

Zadnje vijesti

Uspješan vikend za atletičare Marsonije

Advent iz davnina u Slavonskom Brodu čudesno je putovanje pričama Ivane Brlić-Mažuranić

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

FOTO GALERIJA

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

Upaljena prva adventska svijeća, započeo program ovogodišnjeg Adventa iz davnina

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježen i u Slavonskom Brodu

25. Katarinski sajam Sadržajno bogat, raznovrstan, za svakog ponešto