"Pred noć u Slavonskom Brodu pod "palicom" Jozefine Birindžić

Gradska TZ Slavonskog Broda priredila vrlo zanimljivo gastro događanje

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 07.05.2021


 Gradska turistička zajednica grada Slavonskog Broda bila je u četvrtak 6.svibnja u večernjim satima organizator i pokrovitelj iznimno zanimljivog gastro i turističkog događanja, pod nazivom "Pred noć u Slavonskom Brodu", na terasi nedavno novootvorenog restorana "My Way" na središnjem slavonskobrodskom trgu Trgu I. B. Mažuranić.

Posebnost programa bila je u tome jer se odvijao pod "palicom" Brođanke Jozefine Birindžić, ovogodišnje pobjednice popularnog kuharskog showa RTL televizije "Tri, dva, jedan - kuhaj!".

-Brod je poznat po pobjednicima, između ostalih i u ovim kulinarskim vještinama. Meni je drago i koristim priliku čestitati Jozefini jer to nije bilo lako u onoj konkurenciji a pogotovo nije bilo lako zadovoljiti stroge kuharske chefove u showu "Tri, dva, jedan kuhaj" i biti najbolji u takvoj konkurenciji. To je samo dokaz da u Brodu stvarno ima talenata u svim područjima, pa tako i u kulinarstvu-kazao je predsjednik gradske Turističke zajednice Slavonskog Broda i gradonačelnik Mirko Duspara. 

Jozefina Birindžić baš kao i strogi žiri u showu "Tri, dva, jedan kuhaj" oduševila je u četvrtak navečer i brojne goste, uzvanike i novinare na terasi restorana "My way" svojom "izvedbom" šarana na "moderan način". Dva predjela i glavno jelo "šaran na moderan način" sve je, najblaže rečeno, oduševilo.

-Bitno je i drago mi je da vam je svima prijalo, da ste se proveli dobro večeras ovdje, da zahvalim kuharima Kreši koji je "pristao" na sve na to  i ukomponirao, također i Bojanu koji prekrasno kuha i kuha sa srcem, o njima će se tek čuti. Naravno veliko i puno hvala svima koji su me u ovome podržali-kazala je, vidno umorna nakon gotovo cjelodnevnog kuhanja, ali sretna i zadovoljna na kraju toga događaja Jozefina Birindžić. 

Zadnje vijesti

Čuvajte se vrućine, usred smo toplinskog vala

Pleterničanka Ana Baketarić pobjednica Zlatnog glasa zlatne doline, požeški TS Paori osvojili publiku

Sutra obilježavanje Svjetskog dana glazbe

NAJČITANIJE DANAS

Međunarodni festival tamburaških pjesama

Pleterničanka Ana Baketarić pobjednica Zlatnog glasa zlatne doline, požeški TS Paori osvojili publiku

FOTO GALERIJA

Sjećanje na djecu poginulu u Domovinskom ratu "Mali križ - velika žrtva"

Završio 5. VukovART: Vukovarsku galeriju obogatilo deset vrhunskih street art djela

Obilježen Dan Općine Okučani

Tisuće hodočasnika na slavlju svetkovine svetog Antuna u Podvinju

Srebrni jubilej građenja žive Crkve u brodskoj župi Bezgrešna Srca Marijina