Potpisan sporazum o trajnom sufinanciranju KPA Marsonia

Brodsko-posavska županija u sklopu Stožera civilne zaštite posebnu pozornost pridaje aktivnostima KPA „Marsonia“ i njihovim potrebama s obzirom na njihovu angažiranost u mnogim kriznim situacijama.

Autor: Brodportal | Datum objave: 30.12.2019


 Vodeći se tim razmišljanjem, Brodsko-posavska županija u 2019. godini nekoliko puta pomagala je rad ovoga Kluba. Za pomoć pri kupnji (nabavki) vozila za prijevoz osoba i opreme, Brodsko-posavska županija donirala je iznos od 20.000 kuna u veljači 2019. godine, a u listopadu iste godine pomogla je i pri nabavci 2 stambena kontejnera.

Za pomoć pri otplati (nabavki) vozila za prijevoz osoba i opreme, Brodsko-posavska županija donirala je 17. prosinca 2019 KPA „Marsonia“ 20.000 kuna, a istog datuma dogovorno je i sklapanje Sporazuma o trajnom sufinanciranju KPA "Marsonia" u iznosu od 20.000,00 kuna godišnje. Svečano potpisivanje Sporazuma održano je danas, 30. prosinca 2019. uz nazočnost zamjenika župana Stjepana Bošnjakovića, predsjednika KPA „Marsonia“ Roberta Kalanja te tajnika Udruge Delibora Jakičića. Valja istaknuti da je za kapitalne projekte i opremu KPA „Marsonia“ za 2020. godinu u proračunskim sredstvima Brodsko-posavske županije planirano daljnjih 35.000 kuna.

Zadnje vijesti

Nikoga briga, a ružno, prijeteće

Vrijedno priznanje dr. Šimi Benešu

Poraz brodskih odbojkašica na domaćem terenu

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva Jasna Zlokić na božićnom koncertu SBTV-a publiku vratila u neka sretna vremena

FOTO GALERIJA

Brođane iznenadio i oduševio pravi sveti Nikola!

Brođane na glavnom gradskom trgu zabavljale Slavonske lole

Vanna svojim vječnim hitovima zagrijala Advent iz davnina i rasplesla Brođane

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent iz davnina u Slavonskom Brodu čudesno je putovanje pričama Ivane Brlić-Mažuranić