Show

Pomozite Antoniji Lizačić da osvoji titulu Miss fotogeničnosti

Pomozite Antoniji Lizačić da osvoji titulu Miss fotogeničnosti

 Na izboru ljepote koji je u organizaciji Brodske udruge mladih i najmlađih" (BUMN) po 27. put održan u Kazališno-koncertnoj dvorani "Ivana Brlić-Mažuranić" u Slavonskom Brodu laskavu titulu najljepše ponijela je devetnaestogodišnja Brođanka, koja je upravo završila srednjoškolsko obrazovanje u Poljoprivrednoj školi M. A. Reljkovića za smjer ekološkog tehničara. Trenutno se priprema za fakultet, a bavi se i suvremenim plesom.

Naime, borba traje i dalje, Antonia je kandidatkinja za Miss fotogeničnosti Hrvatske 2018. godine. Miss fotogeničnosti osvaja se isključivo glasovima, kandidatkinja koja prikupi najviše glasova postaje Miss fotogeničnosti te ulazi u finale za Miss Hrvatske.

Pomoći Antoniji možete svojim glasom, odnosti lajkom na njenu fotografiju i tagiranjem (upisivanjem njenog imena i prezimena) u komentar ispod fotografije. 

Brođani su uvijek bili solidarni prema svojim sugrađanima pa vjerujemo da će i ovaj puta pomoći svojim glasom našoj Antoniji, što ujedno i ovim putem apeliramo. Svoj glas Antoniji možete dati OVDJE

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija