Policijskoj upravi brodsko-posavskoj uručena zahvalnica

Nogometni klub "Slavonac" više godina odlično surađuje sa policijskim službenicima policijske uprave, posebice vezano uz organizacije nogometnih utakmica i prijave okupljanja.

Autor: Brodportal | Datum objave: 11.06.2021
Policijskoj upravi brodsko-posavskoj uručena zahvalnica


 Jučer je Policijskoj upravi brodsko-posavskoj dodijeljena zahvalnica. Naime, Mario Marić je u ime nogometnog kluba "Slavonac" iz Bukovlja, uručio zahvalnicu policijskoj upravi, koju je umjesto službeno odsutnog načelnika policijske uprave primio voditelj Službe policije Mijo Kršić.

Predstavnici nogometnog kluba odlučili su se za dodjelu zahvalnice nakon odigranog posljednjeg kola prvenstva za sezonu 2021.

Razlog uručenja zahvalnice je višegodišnja odlična suradnja sa policijskim službenicima policijske uprave, posebice vezano uz organizacije nogometnih utakmica i prijave okupljanja.

Policijska uprava brodsko-posavska upućuje riječi zahvale nogometnom klubu "Slavonac", na ukazanom povjerenju i dodjeli zahvalnice, koja će zasigurno biti poticaj za još bolju suradnju, a pogotovo je dobrodošla u ovim teškim vremenima koronavirusa.

foto: PU brodsko-posavska

 

Zadnje vijesti

Nogometaši BONK-a iz Bebrine uoči nove sezone

Proslava sv. Ane umjesto u Tvrđavi ove godine u dvorištu "Male crkve"

U Brodu se ponovno tresla zemlja

FOTO GALERIJA

Uređenje parka u Ulici Josipa Jurja Strossmayera

"Da umrem ne bih stao" - arheološke i povijesne priče o trčanju

Održana 20. Smotra folklora "Inati se Slavonijo" u Šumeću

U tijeku završni radovi na uređenju komunalne infrastrukture u Tvrđavi Brod

Otvorena preuređena streljana