Policajci od alkoholiziranog recidiviste (3,17 promila) oduzeli automobil

Dana 1. svibnja, u 15.10 sati, u Slavonskom Brodu, u Ulici Julija Domca, dogodila se prometna nesreća, nakon koje se vozač udaljio s mjesta događaja, te nije pozvao policiju niti oštećenom ostavio podatke o sebi i automobilu kojim je uzrokovao prometnu nesreću.

Autor: Brodportal | Datum objave: 03.05.2021
Policajci od alkoholiziranog recidiviste (3,17 promila) oduzeli automobil


 Naime, 49-godišnjak se u promet uključivao vožnjom unatrag, ne vodeći računa o položaju drvene ograde (vlasništvo 32-godišnjaka), te je došlo do udara stražnjeg dijela automobila u ogradu. Oštećeni je pronašao 49-godišnjeg vozača koji se potom vratio na mjesto događaja. Policijski službenici su alko testirali 49-godišnjaka, kojom prilikom je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 3,17 promila. Također je utvrđeno da mu je vozačka dozvola poništen, dakle radi se o višestrukom počinitelju prometnih prekršaja, od kojega je privremeno oduzet automobil, te je vozač zadržan u policiji na otriježnjenju. Policijski službenici protiv 49-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

ALKOHOLIZIRAN UPRAVLJAO VOZILOM UNATOČ PRETHODNO IZREČENOJ ZABRANI

Prilikom redovitog nadzora prometa, policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, dana 1. svibnja, u 1.50 sati, u Slavonskom Brodu, u Svačićevoj ulici, zaustavili su 30-godišnjaka, koji je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima i pod utjecajem alkohola (1,44 promila). Policijski službenici su istoga zadržali u policiji na otriježnjenju, te protiv njega podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu. 

ZA VOLANOM S 2,82 PROMILA

U Divoševcima, dana 1. svibnja, u 18.10 sati, policijski službenici su nadzirući promet, utvrdili da 43-godišnjak upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola. U njegovu organizmu očitana je koncentracija alkohola od 2,82 promila, te je odmah isključen iz prometa i zadržan u policiji na otriježnjenju. Policijski službenici protiv 43-godišnjaka podnose prekršajni nalog.

Zadnje vijesti

Najveće prihode ostvario ĐĐ TEP, a najveću dobit ĐĐ Montaža

Teško ozlijeđen 53-godišnjak prilikom slijetanja s autoceste

Policijski službenici vrlo brzo pronašli i uhitili mlade provalnike

VIJESTI

Rezultati poslovanja poduzetnika

Najveće prihode ostvario ĐĐ TEP, a najveću dobit ĐĐ Montaža

FOTO GALERIJA

Ana Lujić putnik na Europsko prvenstvo

Otkrivene brončane ploče s imenima Ane Titlić i Kornelije Kvesić

Više od 200 sportaša iz 14 klubova na međunarodnoj regati KKK Marsonia

Mazatori odlični organizatori Prvenstva Hrvatske u supersprint duatlonu, Dejan Radanac i Ines Jozić najbolji među Brođanima

"Pred noć u Slavonskom Brodu pod "palicom" Jozefine Birindžić