Pod utjecajem alkohola od 1,48 promila skrivio prometnu nesreću

Noćas, oko 2 sata u Sibinju, na raskrižju ulica Trga kralja Tomislava i Alojzija Stepinca dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom.

Autor: Brodportal | Datum objave: 09.09.2022
Pod utjecajem alkohola od 1,48 promila skrivio prometnu nesreću


 Očevidom je utvrđeno da je 29-godišnjak upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,48 promila izgubio nadzor nad upravljačem te sletio na travnatu površinu pri čemu je udario u dva  prometna znaka nakon čega se zaustavio. U prometnoj nesreći ozlijeđen je vozač osobnog automobila, koji je zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici protiv 29-godišnjaka podnose odgovarajuća pismena zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

TEŠKO OZLIJEĐEN VOZAČ TRAKTORA

Jučer, 08. rujna oko 12 sati, u Donjim Crnogovcima, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život. Očevidom je utvrđeno da je 88-godišnjak upravljao neregistriranim traktorom za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola. Na blatobranu traktora sjedila je 81-godišnjakinja koja nije ozlijeđena. Prometna nesreća se dogodila na način da je 88-godišnjak izlazio s kolnog ulaza kretajući se vožnjom unazad, pri čemu je prešao kolnik te sletio u odvodni kanal. Prilikom sletanja u kanal došlo je do prevrtanja traktora koji je pao na 88-godišnjeg vozača. U navedenom događaju teške tjelesne ozlijede opasne po život zadobio je vozač radnog stroja. Po zaprimanju rezultata analize, protiv 88-godišnjaka će policijski službenici podnijeti odgovarajuća pismena. 

Zadnje vijesti

Uspješan vikend za atletičare Marsonije

Advent iz davnina u Slavonskom Brodu čudesno je putovanje pričama Ivane Brlić-Mažuranić

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

FOTO GALERIJA

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

Upaljena prva adventska svijeća, započeo program ovogodišnjeg Adventa iz davnina

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježen i u Slavonskom Brodu

25. Katarinski sajam Sadržajno bogat, raznovrstan, za svakog ponešto