Pobjeda vaterpolista u Osijeku

Vaterpolski klub Marsonia je gostovao jučer u Osijeku gdje su odigrali svoju utakmicu 1. kola Kupa Hrvatske u kategoriji Mlađi kadeti ( 2003 godište i mlađi ) protiv domaćina VK Mursa iz Osijeka .

Autor: bportal | Datum objave: 18.04.2016


 VK Marsonia  je pobijedio svoje vršnjake iz Osijeka sa rezultatom 24:4 ( 8:1 ; 8:0 ; 3:0 ; 5:3 ) . Strijelci za VK Marsonia: Filip Kolesarić 7, Leon Baričević i Noah Klem 5, Luka Baričević 3, Jozef Lekaj 2 i Marin Bošnjak i Štefan Dankić 1. Svoj veliki doprinos ovoj pobjedi su dali i golman Sven Karić i igrači Alan Aladrović, Leo Ivezić, Sven Pavić, Patrik Mrkalj, Luka Knežević i Mihael Glavaš.

Poslije je odigrana i prijateljska utakmica u kojoj su nastupali i najmlađe vaterpolistice i vaterpolisti iz škole vaterpola VK Marsonia (2005 , 2006  i 2007. godište) te su odigrali 5 četvrtina protiv ekipe VK Mursa iz Osijeka i izgubili sa rezultatom 10 : 7. Treneri Vlatko Prebeg i Zdravko Aladrović su dali svim igračima (njih 20- tak) priliku da odigraju svoju prvu utakmicu.

U slijedeću subotu 23.04.2016 na Gradskim bazenima u Slavonskom Brodu VK Marsonia igra prvi kvalifikacijski turnir za Kup Hrvatske u kategorije Kadeti (2002. godište i mlađi) u 10 sati protiv ekipe VK Sicia iz Siska i od 16 sati protiv VK ZPK iz Zagreba te u kategoriji Mlađi kadeti od 17:30 protiv VK ZPK.

Zadnje vijesti

Međunarodna poslovna turistička burza " Way Put" i nagrađeni u kategoriji Simply the best - top 5

Odigrano četvrto kolo 25. Božićnog rejtingiranog turnira, u vodstvu Stjepan Damjanović

Za krađu novca i glazbenog zvučnika iz mjesnog doma osumnjičen 24–godišnjak iz Belišća

FOTO GALERIJA

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

Upaljena prva adventska svijeća, započeo program ovogodišnjeg Adventa iz davnina

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježen i u Slavonskom Brodu

25. Katarinski sajam Sadržajno bogat, raznovrstan, za svakog ponešto