Sport

Ovaj vikend Polojski duatlon – prvenstvo hrvatske u duatlonu

Ovaj vikend Polojski duatlon – prvenstvo hrvatske u duatlonu

 Sjajna sportska priredba popraćena vrhunskom organizacijom kako to obično biva kada Mazatori organiziraju manifestacije, donijelo im je povjerenje i priliku da u dva dana organiziraju dvije manifestacije. Radi se o Prvenstvima Hrvatske u supersprint i sprint duatlonu, objedinjeni zajedničkim nazivom – Polojski duatlon.

Ovom manifestacijom, Slavonski Brod je pozicioniran visoko na triatlonskoj karti jer je ovo jedinstvena manifestacija u Hrvatskoj koja okuplja najbolje duatlonce, odnosno triatlonce, koji će se okušati u borbi za titulu državnih prvaka. Očekivani broj natjecatelja je 300 u svim dobnim kategorijama, od U7 do seniora. 

Natjecatelji dolaze iz svih dijelova Hrvatske, od Splita, Rijeke, Zagreba, Pule, Osijeka, Stubice, Zadra, a isto tako iz susjedne nam Srbije. 

Splavarska ulica u mjesecu svibnju je izrazito zauzeta, pa tako treba naglasiti kako će promet za sva motorna vozila biti zatvoren od 8-18h u subotu (07.05.) te isto tako i u nedjelju (08.05.).

Navratite do Splavarske ulice i bodrite duatlonce u borbi za titulu državnih prvaka, kao i domaće Mazatore na putu do novim uspjeha.

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija