Vijesti

Ovaj vikend Đakovo Craft Beer Festival 2022.

Ovaj vikend Đakovo Craft Beer Festival 2022.

 Đakovo Craft Beer Festival se održava 2. i 3. rujna 2022. u sklopu programa Đakovačkog ljeta. Festival će se održavati dva dana u Strossmayerovom parku, od 17:00 do 00:00 sati. Organizatori festivala su Grad Đakovo, Turistička zajednica grada Đakova i Black Hat craft pivovara Đakovo. Festival podupiru Osječko-baranjska županija i Hrvatska turistička zajednica.

Na festivalu će se predstaviti jedanaest craft pivovara s više od dvadeset vrsta piva. Dvije pivovare dolaze nam iz Središnje Hrvatske: Nova runda (Zabok) i Primarius (ZG), jedna pivovara iz Sjeverne Hrvatske: Međimurski Lepi Dečki (ČK), iz Dalmacije Šibenska pivovara (ŠI) i sedam pivovara iz Slavonije: Mali div (OS), Walkow (VU), Valens (VK), Funky Brewery (SB), Stric (NA), Slavonica (Pakrac), te domaćin lokalna pivovara Black Hat (DJ). Za dobru hranu pobrinuti će se American Joy.

U prekrasnom Strossmayerovom parku podno katedrale sv. Petra uz dobru glazbu koju će pružiti DJ Učo (2.-3.9.), Cotyda Band (2.9.), Cota G4 (3.9.) i ugodnu atmosferu, sigurni smo da će i najizbirljiviji pivoljupci uživati u raznolikoj ponudi pivskih stilova po prihvatljivim cijenama. Pripremili smo i poneko pivsko iznenađenje, no da bi ste ga doznali, morat ćete osobno doći!

Pratite društvene mreže @VisitDjakovo

Možda Vas zanima i ovo

Foto galerija