Osim rock glazbe, i atletska utrka ulicama Slavonskog Broda, na 5 i 10 kilometara

Nema baš nikakve dvojbe da će ljubitelji rocka, glazbe općenito, u petak i subotu u sklopu večeri 3.rock maratona i CMC Slavonija Festa-CMC 200 u Slavonskom Brodu doći na svoje. No, da bi program cijele te glazbene dvodnevne fešte, koju tisuće ljubitelja glazbe jedva čekaju, bit će i drugih popratnih sadržaja. Među njima je, svakako, u organizaciji Udruge kulture tijela, dakako u suradnji s gradskom Turističkom zajednicom Grada Slavonskog Broda, atletska utrka, Slavonska utrka, u subotu navečer 25.kolovoza.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 23.08.2018


 Discipline su 5 i 10 kilometara, trčat će se ulicama centra grada Slavonskog Broda. Start i cilj utrke je u brodskoj Tvrđavi, utrka starta u 19 sati i trajat će, predvidivo, do 20.30 sati. 

 
Sa tim u vezi iz organizacije utrke obavještavaju sve građane da će od 19 do 20,30 sati biti zatvorene za promet motornih vozila: Vukovarska od Šetališta braće Radić do križanja s Borovskom, Borovska, Lucićeva, Ulica Petra Svačića od uliceH.Lucića do ulice M.Gupca, potom  ulica M.Gupca od ulice P.Svačića do ulice P.Krešimira IV, ulica P.Krešimira IV od ulice M.Gupca do ulice T.Skalice, ulica T.Skalice, Šetalište braće Radić od ulice T.Skalice do Vukovarske.
 
Svi sugrađani su dobrodošli bodriti trkače uzduž rute Slavonske utrke, organizator je, naime, osigurao nagrade i za ponajbolje navijače uz stazu, uz dopunu da će u utrci zadanom "trasom" sudjelovati više od 220 trkača.

Zadnje vijesti

Remi rukometašica Broda i Čakovca

Prometni policajci nastavljaju kontrolu prometa, najviše kazni za brzinu i alkohol...

Odjelu za patologiju i citologiju uređaj za izradu patohistoloških preparata

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva Jasna Zlokić na božićnom koncertu SBTV-a publiku vratila u neka sretna vremena

FOTO GALERIJA

Brođane na glavnom gradskom trgu zabavljale Slavonske lole

Vanna svojim vječnim hitovima zagrijala Advent iz davnina i rasplesla Brođane

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent iz davnina u Slavonskom Brodu čudesno je putovanje pričama Ivane Brlić-Mažuranić

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"