Održan Proljetni vaterpolski turnir

Jesenskog vaterpolskog turnira održanog u Biogradu u rujnu prošle godine godine, organiziran je u subotu 05.03.2016 na Gradskim bazenima u Slavonskom Brodu - Proljetni vaterpolski turnir.

Autor: bportal | Datum objave: 08.03.2016


 Na turniru su sudjelovale ekipe VK Albamaris iz Biograda, VK Đakovo, VK Incel - Banja Luka (BiH) i VK Marsonia - Slavonski Brod:

Rezultati : 

VK Marsonia – VK Đakovo 13:15 (4:0 ; 3:6 ; 3:5 ; 3:4) strijelci za VK Marsonia (Luka Šimović 6, Slaven Berezovski 3, Marko Pejić 2, Gabrijel Grubišić 1, David Jarić 1)

VK Albamaris – VK Incel  15:7 ( 3:1 ; 2:0 ; 5:4 ; 5:2)

Utakmica za 3 mjesto : VK Marsonia – Vk Incel  8:9 (2:0; 4:1; 0:3; 2:5) , strijelci za VK Marsonia : Vanja Grabovac i Luka Šimović 2 , a po jedan Krešimir Marković, Marko Pejić , Tomislav Čop i Gabrijel Grubišić) 

Utakmica za 1 mjesto : VK Albamaris – Vk Đakovo 12:8 (5:3 ; 3:2 ; 3:2 ; 1:1)

"Čestitamo ekipi Albamaris iz Biograda na osvojenom prvom mjestu, kao i ekipama Đakova i Incela na pobjedama. Odigrali smo napete i uzbudljive utakmice u kojima smo u prve dvije četvrtine u obije utakmice vodili sa četiri ili pet golova prednosti. Na žalost naše neiskustvo, loše dodane lopte, fulanje zicera i peteraca koštale su nas poraza. Za Đakovo su igrala četiri igrača iz Osijeka, a sam Filip Kutnjak nam je zabio 8 golova i nismo pronašli načina da ga zaustavimo. U utakmici za 3 mjesto smo početkom treće četvrtine vodili 6:1 i vjerovatno se previše opustili te zabiti samo dva gola do kraja utakmice dok su gosti iz Banja Luke odigrali odlično treću i četvrtu četvrtinu i zabili 8 golova. Naši igrači su odigrali vrlo dobro iako još dosta moramo vježbati i svi nam govore da smo napredovali jako puno kako u plivanju tako i u igri što se primjećuje i po rezultatima kad se zna da smo prije samo godinu dana gubili od tih ekipa po 10 i 15 golova razlike. Ovom prilikom bi posebno izdvojio našega golmana Ivana Šarića koji je sigurno bio prvi golman turnira, a definitivno i naš najbolji igrač na turniru, bez obzira na također odličnog našega desnog beka Luku Šimovića", opisao je turnir trener VK Marsonia Zdravko Aladrović.

 

Zadnje vijesti

Međunarodna poslovna turistička burza " Way Put" i nagrađeni u kategoriji Simply the best - top 5

Odigrano četvrto kolo 25. Božićnog rejtingiranog turnira, u vodstvu Stjepan Damjanović

Za krađu novca i glazbenog zvučnika iz mjesnog doma osumnjičen 24–godišnjak iz Belišća

FOTO GALERIJA

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

Upaljena prva adventska svijeća, započeo program ovogodišnjeg Adventa iz davnina

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježen i u Slavonskom Brodu

25. Katarinski sajam Sadržajno bogat, raznovrstan, za svakog ponešto