Odluka o jesenskom prvaku Prve ŽNL donijet će se danas u Starom Topolju

Danas se s utakmicama posljednjeg 13. kola završava jesenska polusezona u natjecanju Prve ŽNL.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 20.11.2022


 Odluka o jesenskom prvaku donijet će se danas u Starom Topolju u kojem od 13,30 drugoplasirani Omladinac dočekuje vodeći Vinogorac iz Brodskog Vinogorja. Obje ekipe prije međusobnog ogleda imaju isti broj bodova, dok je 3 boda iza njih Slavonac iz Gunjavaca i Drežnika koji danas gostuje u Donjoj Vrbi kod Zvonimira. Iza nogometaša Sloge iz Jaruge je dobra jesen koju mogu zaključiti sa sutrašnjom pobjedom protiv Sapca ekipe koja je uvjerljivo posljednja i ima samo 1 bod. Momčad iz Jaruga u dobrom dijelu sezone vodio je trener Antun Labak koji kad je dobio ponudu drugoligaša Zrinskog iz Jurjevca odlučio se na povratak u klub u kojem je ranije radio.

Na popisu nogometaša Sloge iz Jaruga su 24 igrača, dok su ovo ljeto u klub došli: Josip Mišić iz Piškorevaca, Ivan Jukić koji se vratio iz Švicarske, baš kao i Josip Đuzel iz Irske. Iz Vrpolja je stigao Danijel Radoš, a iz Zadrugara Oprisavci Karlo Ivešić. U klubu nije bilo puno odlazaka, već je zabilježen samo prelazak napadača Mije Balažića u Omladinac iz Starog Topolja.  

Kolo prije kraja jesenske polusezone nogometaši Sloge iz Jaruga nalaze se na 5. mjestu s bodom iza četvrtog Slavena iz Ljupine.  S obzirom da su se prve 3 ekipe bodovno odvojile i vode borbu za naslovom prvaka Plavima iz Jaruga ostala je borba za 4. mjesto koju će voditi sa Zvonimirom iz Donje Vrbe, Graničarom iz Slavonskog Šamca i upravo Slavenom iz Ljupine. Da u prošlom kolu na svom terenu od momčadi iz Slavonskog Šamca nisu doživjeli prvi poraz u sezoni u Jarugama bili bi poravnati na 4. mjestu, dok ih ovako očekuje borba za tu poziciju. Upravo je Slaven iz Ljupine jedini uspio kod Sloge osvojiti bod, tako da je sastav iz Jaruga imao nekoliko prigoda sam ostati na 4. mjestu.

Trebalo je nekoliko kola kako bi Sloga iz Jaruga pronašla zamjenu za Antuna Labaka i našla ju u Kristianu Šimiću iz Garčina. Međutim, Labak je ostao i dalje u jako dobrim odnosima s vodećim ljudima u Slogi, pa je tako nedavno bio u Starom Topolju u kojem je došao bodriti svoj nekadašnji klub.

Prema tome, danas u 13,30 u Garčinu u kojem Sapci igraju svoje domaće utakmice nogometaši Sloge iz Jaruga imaju prigodu s pobjedom završiti ovu jesensku polusezonu, dok novi trener Kristian Šimić baš u svom Garčinu želi do prve pobjede na klupi Plavih iz Jaruga.

Zadnje vijesti

Uspješan vikend za atletičare Marsonije

Advent iz davnina u Slavonskom Brodu čudesno je putovanje pričama Ivane Brlić-Mažuranić

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

FOTO GALERIJA

"Želja nam je da u Slavonskom Brodu vino i vinska kultura ponovno zažive"

Upaljena prva adventska svijeća, započeo program ovogodišnjeg Adventa iz davnina

FOTOGALERIJA - Tamburice, pjesma i dobra atmosfera za prvu Noć Brođana u Zagrebu!

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježen i u Slavonskom Brodu

25. Katarinski sajam Sadržajno bogat, raznovrstan, za svakog ponešto